Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanulható az orgazmus?
Tanulható ám, de segítségedre lehet egy jó vibrátor, amivel
felfedezheted a testedet.Ha már ismered önmagad, partnereddel is könnyebben megérteted magad, hogy mit és hogyan szeretnél!!Egyre vigyázz, ne szokj rá a vibrátorra, mint egy titkos barátra, mert átbillen a dolog.És a vibriddel különben sem lehet jókat beszélgetni aktus és aktus között.
szerintem nem tanulhato. Ha jon jon,ha nem nem,csak nem kellrá gorcsosen gondolni,hogy akarod,hogy megcsinálod...
Perobáld ki a pároddal ugy hogy te legyél felul, és kozben ingerelje a hátso részt is (szoval análisan...az ujjával),nagyon jo érzés így a ketto egyutt. én így jutottam eloszor a csucsra a huvelyi orgazmus terén.
A csikloi orgazmus johet tanulas nelkul is, de a huvelyit sajnos nagy reszben meg kell tanulni.Fel kell fedezned, vagy fedeztetned a gyonyor reszeit a testeden.Szerintem nemkell hozza vibrator, en soha nem probaltam, es mind a kettoben van reszem.
Szerintem a tanulas , eretseg es a partner gyongedsege, odafigyelese nagyon fontos az elereseben.
Legelso, amivel kezd!!!!ISmerd meg a testedet!!!
Szerintem mindenki elsajatithatja, ha nem gondolja azt, hogy a szeretkezes az egy "bunos" cselekedet!Igen is az agyunk, ami ezt akkor blokkolni fogja, es nem lehet elsajatitani.
Lazulj el, es csak a te gyonyoreidre gondolj!Sikerulni fog!
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!