Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok zavarna titeket, hogy ha volt egy péniszműtétem, és egy kicsit látszik a forradás helye?
Figyelt kérdés
A makkom alsó részénél, és a bőr belső részénél is látszik egy kicsit a forradás helye egy vékony csíkban, persze nem szembetűnő módon, de mégiscsak ott van. Ez zavarna titeket?2009. jún. 12. 17:19
4/17 anonim 

válasza:

Dehogy zavarna. Ne idegeskedj ilyen butaságokon. Ha egy lány odajut veled, akkor az utolsó, ami érdekli, hogy van két forradás nyom a péniszeden.
6/17 anonim 

válasza:

amúgy ha nem nagy gond, megkérdezhetem, miért volt műtéted?:$
mert elképzelhető, hogy a barátomnak is szüksége lesz rá és nagyon aggódom miatta..:S:(
9/17 A kérdező kommentje:
Fityma túltengésem volt, az azt jelenti, hogy túl sok a fityma, és ezért rövid is, és az miatt feszült a bőr merevedéskor. Egy 10-15 perces kis műtéttel orvosolták a bajt. ha barátodnak is van valami menjetek el egy urológushoz, és hamar megoldják;) Köszi a kommenteket! Örülök, hogy nem gáz!:)
2009. jún. 12. 17:52
10/17 anonim 

válasza:

köszi, hogy válaszoltál nekem:)
amúgy nem értem, miért kellett lepontoznia valakinek csak azért, mert aggódok a barátom miatt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!