Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen nem szokványos tárggyal elégitetted ki magad? 20/l
Figyelt kérdés
2009. jún. 12. 13:12
11/18 anonim 

válasza:

Én hallottam olyat, aki megpróbálkozott vele, csak az óvszerhez nem volt esze, és a nőgyógyász szedte ki belőle a dezodor kupakját. :S
Amúgy én 19 vagyok, és ha játszadozni támad kedvem, akkor gyors a párom tudtára adom, hogy hiányolom, ő meg rohan :)
Ha nincs lehetőségünk találkozni, akkor eljátszadozok magammal különböző tárgyak nélkül is, de általában nagyon a lelkére veszi a barátom ha nem tud segíteni, hisz őt is lázba hozza, ha szenvedéllyel fűtött sms-t kap :P
12/18 anonim 

válasza:

Én ugyan a fiú vagyok, de a barátnőm esküszik az elektromos fogkefére, meg a Jacuzzira. Remélem segítettem. ;o)
13/18 anonim 

válasza:

Éppen pókereztem a neten, amikor megláttam a szekrényajtót. Olyan kihívóan meredezett ott, hogy nem bírtam tovább. Leöntöttem magamat egy vödör vízzel, majd sampont öntöttem magamra, szétkentem nadrágomon és vastag ingemen, s elkezdtem a szekrényajtóhoz simulni. Úgy felállt a szervem, hogy majd szétszakította a nadrágomat. Nem bírtam levenni a gatyámat, hát belül ejakuláltam, majd még hosszan csókolóztam a szekrényajtóval. Aztán kirohantam és belehemperegtem egy sártócsába és még egyszer ejakuláltam. Majd felmásztam egy fára, s üvöltöttem, s megint ejakuláció. Aztán jött még sorozatban 9 ejakuláció, de végül meguntam, hazamentem, a piszkos ruhát bedobtam a mosógépbe és visszaültem pókerezni.
14/18 anonim 

válasza:

kalapács, lávalámpa felső levehető része
15/18 anonim 

válasza:

nem magamnak csináltam, hanem a párom nekem esernyő végével, ott a fogójánál, egyenes volt, és barázdás
16/18 anonim 

válasza:

Körkefe vége, elektromos fogkefe.
Régebben volt filc is :D Na meg asztalsarka xD
Ma már "csak" a barátom maradt :$
16L
17/18 anonim 

válasza:

azért remélem akármivel is próbálkoztok, óvszert mindig ráhuzzátok. gondoljatok bele miféléket lehet elkapni, ha piszkos az a cucc. mégha a kosz nemis látszik, a bacik rajtavannak. ha nincs óvszer inkább javasolnám a tiszta kezet, mint valami baktériumos akármit.
18/18 anonim 

válasza:

én is papírragasztó tubusát és az üvegfesték tubusát dugtam magamba,és fantasztikus volt:)
Persze jól alaposan megtisztítom előtte mindig...
14/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!