Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit jelent az hogy valaki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az hogy valaki kispárnával masztizik?

Figyelt kérdés
Lehet hogy nagyon hülye kérdés és nem is vagyok igazán tapasztalt de számomra elég hülyén hangzik. Az éleivel vagy mi?
2009. jún. 12. 08:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
67%
Hát ezt én is szeretném tudni. Lehet csak az én képzelö eröm elég gyenge, de 28 éves nö létemre nem tudom elképzelni.
2009. jún. 12. 09:03
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az én kérdésemből tetted fel:) hát kispárnával úgy hogy hasra fexel megfogod a párnát és a kis csücskét "oda" dörgölöd,vagy lehet pl takaróval is ugyanígy.
2009. jún. 12. 09:09
 3/12 anonim ***** válasza:
56%

Mimimimimi??

ez elég nagy hülyeség nem ?

2009. jún. 12. 09:10
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Miért lenne hülyeség? Kinek mi jön be. (F)
2009. jún. 12. 09:16
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
nah...ezért tesz fel az ember kérdéseket h hülyének nézzék???olvassátok már el légyszi azt a kérdést ami ez alatt van...
2009. jún. 12. 09:17
 6/12 anonim válasza:
100%
Ki kell probalni....
2009. jún. 12. 09:19
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szinte minden lány kiskorában automatikusan a lába közé kapja a kispárnát, mondjuk volt barátnőm a mai napig a kispárnára és a zuhanyra esküszik.
2009. jún. 12. 10:03
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Igen, az a hasonfekvős módszer tényleg az első "szárnypróbálgatások" között van. Hajdan én is úgy csináltam. Pontosabban nem feküdtem teljesen hasra, csak térdeltem, és úgy gyűrtem magam alá a takaró sarkát. :)

Ma már jobb módszereim vannak. :)

Én fiatalabb koromban a zoknit nem értettem a srácoknál. :P

23/L

2009. jún. 12. 10:27
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
zokni?:) kifejtenéd bővebben??ez jó:)
2009. jún. 12. 10:29
 10/12 anonim ***** válasza:

hát nemtom, lehet hogy bennem van a hiba, de sosem kaptam a lábam közé se a párnát, se a takarót :) nem igazán értem, hogy mitől jobb a párna sarkát odadörgölni, mintha inkább az ujjaddal csinálnád ...vagy lehet h csak én nem értem a dolgot?! :D mindegy is:) marad a jól bevált "fürgeujjaknál" ha nagyon szükséges és nincs kéznél a párom ;)

20/L

2009. jún. 12. 15:50
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!