Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok Ti, hogyan masztiztok?
szia
én még a kezdetek kezdetén tettem így, még az elején, mikor még annyira nem is voltam tisztában azzal, hogy a klitorisz az amit így a dörgölészéssel izgatok... még olyan tizennéhány évesen...
Ma már szokványos módon teszem, ha páromat nélkülöznöm kell.
Szerintem úgy tán azt az érzetet kelted magadnak, hogy nem te meg az ujjacskád, hanem egy párna, tehát melegebb, emberibb éreztet ad, vagy tán szégyenlősebb vagy kicsit, hogy úgy neki vetkőzz...
Nekem pl mindig az a bajom, hogy utána lelkiismim van, mindig azt érzem el kell mondanom a páromnak... ez onnan eredhet, hogy anno igen nagyon hittanra járattak, és az megmaradta bennem, hogy ez bűn...
2009. jún. 12. 08:14
2/15 A kérdező kommentje:
Hát...nem igazán tudom miért így csinálom...nekem én amikor kb 10 éves voltam (ugye akkor még nem tudtam mit csinálok)akkor kezdtem én is dörgöléssel,azóta ez maradt meg.És a lelkiismeret furdalás nekem is megvan néha...hogy anyu mit gondolna rólam stb...de ettől nem szenvedek igazán.Inkább attól h 4 éve vagyok együtt a barátommal és ő ezt nem iy gyanítja...amikor kéri h elötte masztizzak akkor ugy csinálom ahogy az átlag.De én ebből semmit nem érzek.Nem akarom h megtudja hogyan csinálom én ezt egyedűl...
én leginkább sehogy. Van barátom, igy pluszban nincsen szükségem masztira. Amikor mégis rámtör a vágy, nos vannak segédeszközeim: vibrátor, műf@sz, illetve, ujjammal, zuhanyrózsával is szoktam.
2009. jún. 12. 09:21
Atya ég, 20 évesen azért ez már gáz kérdés. Tudod, mindenki máshogy szereti.
2009. jún. 12. 10:03
Szerintem a barátod tényleg arra kíváncsi, hogy hogyan masztizol, hogy okozol magadnak örömet. egyébként, ha egy kispárnával teszed úgy, hogy ráhasalsz, szerintem az is nagyon izgató tud lenni, miközben a feneked ütemesen emelgeted rajta. szóval amennyiben megteszed így neki, akkor ne csodálkozz, ha váratlanul őt is megérzed magadon, illetve magadban, ahogy hozzásegít a kielégüléshez :-)
2009. jún. 12. 10:05
Egy őszinte kapcsolatban nincs mit szégyellni, titkolózni! Ne értem, mi értelme van. Nyugodtan elmondhatod neki!
2009. jún. 12. 10:24
7/15 A kérdező kommentje:
kedves 10:03 as:már mér lenne gáz kérdés??
Hát, azért azt is furcsállom, hogy valakinek a párja mellett nincs szüksége rá... De persze, azért, mert én magamból indulok ki: a párom nem lehet mindig mellettem... 100 km nem olyan rövid táv, hogy sprintelve lefussa... :(
Egyébiránt én is az ujjamat használom, vagyis ujjaimat, mert bedugni sose szoktam, az nekem nem okoz élvezetet... Ha a párom csinálja, egész más. :)
2009. jún. 12. 10:30
9/15 A kérdező kommentje:
igen...nekem rendszeresen van nemi életem a barátommal de mégis hiányzik h magamat kényeztessem
nem tudom, de most két külön dologrókl van szó. szeinrtem az teljesen normális, hogyha megkívánod magadban, akkor masztizol egyet. A kérdlsed eredetileg arra vonatkozott, hogy kispárnával hasonfekve szereted, de a párodnak úgy mutatod, mintha hanyatt szoktad volna. szerintem csináld úgy előtte is, ahogy szereted! sokkal jobb lesz meglátod! :-)
2009. jún. 12. 11:43