Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Színleltetek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Színleltetek már orgazmust?

Figyelt kérdés

Ami még érdekelne ezzel kapcsolatban, az az, hogy miért? Nem akartátok a párotokat megbántani? Vagy egyéb okból?

Fiúk! Esetleg ti?! :D Tudom, hogy abnormálisan hangzik, de srácok, van itt olyan aki színlelt már?! :D :D

2009. jún. 11. 23:20
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
én lány vagyok és színleltem sokat az első barátomnál mert szégyelltem hogy nemtudok elmenni.És selejtesnek tartottam magam...de aztán elmondtam neki...hát gázvolt.:D
2009. jún. 11. 23:25
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

En szinleltem mar, de mar nem teszem!

Nem akartam megbantani a (ex)parom, azota nem teszem ezt mert a mostani parom ugyis rajonne :)) Igy megbeszeljuk es kesz.

Igaz ritka amikor elofordul, hogy nem sikerul..

32/L

2009. jún. 11. 23:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen színleltem már, mivel sosem volt orgazmusom és ha nem nyögtem eléggé azt gondolta ő a hibás hogy nekem nem sikerül a dolog.
2009. jún. 11. 23:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

en nem szinleltem de fullentettem rola. vagyis: a parom sokszor nagyon nehezen tudja megallapitani h most orgazmusom volt vagy sem mivel mar elotte nagyon ugy viselkedek, reszben mert jon magatol reszebn h jelezzem h ezt most nehogy abbahagyja. es mivel o mindig olyan figyelmes h addig nem hajlando abbahagyni amig nem volt legalabb 1 orgazmusom illetve ha kerem h hagyja abba rosszul erzi magat, mikor utolag rakerdett, azt mondtam h volt.

de mostanaban ez mar nem gond, osszeszoktunk, en is jobban ismerem magam igy konnyen el is megyek illetve ha szeretkezes kozben nem sikerul akkor elotte+utana tuti ugyh nincs gond. :)

2009. jún. 11. 23:41
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

nem színleltem, mert ugyan nagyon sokáig nem tudtam elmenni, megbeszéltük a barátommal, hogy hogyan lenne jobb nekem.

szerintem aki színleli, az megfosztja magát a lehetőségtől h legközelebb összejöjjön, hiszen a srác azt fogja gondolni, h ez az amit szeret a lány és utána nem fog technikát váltani.

2009. jún. 12. 01:48
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
soha nem színleltem semmit! orgazmust sem.. semmi értelme..max csak szegény pasit nézi ilyenkor hü.lyének az ember.. 24/L
2009. jún. 12. 07:32
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Mi srácok, hogy színlelnék, azt mond már meg? Előkapjuk sunyiba a majonézes tubust és nyomunk egyet? :D
2009. jún. 12. 10:05
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem színleltem.
2009. jún. 12. 11:54
 9/10 anonim ***** válasza:
76%

Kedves 10: 05-ös a pasik is tudnának színlelni, mert ritkán de előfordul náluk (nagyon ritkán) hogy nincs ejakuláció de van orgazmus úgymond száraz orgazmus.

Amúgy én is színleltem már de semmi értelme, jobb nem lesz max azt hiszi a srác h nekem nagyon tuti közben sehol semmi. Ez félre vezetés! És nem az ókorban élünk már h a nők nem számítanak......

22/L

2009. jún. 12. 12:40
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Az ókorban a nők számítottak eléggé! A középkor elején is, aztán sehol semmi...

Én színleltem. Nekem nem az orgazmus számít, viszont a pasi halálra idegesített azzal, hogy kötelezőnek érezte hogy elélvezzek. 90%-ban nem kellett színlelnem, a maradékból néha viszont igen, amíg meg nem értettem vele, hogy nem az számít (és nekem tényleg sokszor nem, ez nem álszenteskedés).

2009. jún. 12. 14:01

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!