Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez abnormális, ciki avagy gáz? A barátomat nagyon zavarja hogy nem élvezek el és kellemetlenül érzi magát.
ezért legutobbbi
alkalommal(2 hete)szinleltem..de
csak mert nem akartam h kellemetlenül érezze magát...

szia!
nem vagy abnormális de hosszú távon ez senkineksem lesz jó.
nem megy mindenkinek a vaginális orgazmus,nyugi!!
amit ajánlhatok,ha nem vagy szégyenlős és szoktál önkielégíteni: izgasd magadnak a csiklód,vagy kérd meg a fiút h izgassa..
úgy menni fog ha nem is rögtön,de ha felszabadultak vagytok szuper lesz! és tuti,nem kell izgulni h na ma összejön???
hajrá!
nagyon köszönöm a legutolsónak!
a többielóknek is ...kivéve az elsönek és nem mert negatívat írt hanem mert elöitéletes és át sem gondolta a kérdést csak oltani próbált.

hát semmikép sem a legjobb megoldás a színlelés...értem én,hogy nem akarod őt megbántani, de nem ez a legjobb módja. Inkább próbáljátok meg közösen kitapasztalni,hogy hogyan lenne jó mindkettőtöknek - ha te már tudod, mi esik jól,vezesd rá őt is. Nembaj az,ha aktus közben még plusz izgatás kell neked. lényeg,h ne görcsölj, csak élvezzétek, kényeztessétek egymást.
21/L

Szia,
te úgy gondolod, hogy neki az a legjobb, hogy úgy képzeli, hogy tökéletes minden. ez nagyon szép tőled, de gondolj bele abba, ha a barátod színlelné azt, hogy jó neki veled? biztosan szarabbul, mint az, ha megmondja.
Tökre ne izgulj. ez idővel ki fog alakulni, fogod mjd élvezni és gyakorlás kérdése. De az nagyon fontos, hogy tegyetek is ezért. Kerüljetek minél köezelebb egymáshoz, ismerjétek meg jobban egymás testét. Figyeld a reakcióit és ő is fegyeljen rád. Biztos vagyok benne, hogy meg van az a mó, pozíció, ami téged is eljuttat az orgazmusig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!