Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hol találok neten ilyen!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találok neten ilyen! Ingyenes! Videókat?

Figyelt kérdés

olyan oldal kéne,ahol ilyen erőszakos videók vannak és meg lehet őket nyitni képek alapján kiválasztva,és nem olyan ahol csak képek vannak!és nem 30mp-eseket keresek,de nem is dvd részleteket!csak sima pár perces videókat!

a válaszokat (ha kapok)előre is köszönöm!

2009. jún. 11. 19:07
 1/9 anonim ***** válasza:
23%
Hogy lehet ilyen beteges dolgot kérni??? Már a kérdés kiábránditó, remélem nem kapsz majd értelmes választ..
2009. jún. 11. 19:10
 2/9 A kérdező kommentje:
bocsi,olyan videókat keresek,amik meg vannak rendezve!nem spontán vidit!soha nem tenném meg senkivel,de én erre indulok be igazán,és ami meg van rendezve,annál csak eljátszák,nem komoly!ne értse senki úgy,hogy én valami szatír vagyok!xD
2009. jún. 11. 19:14
 3/9 anonim ***** válasza:
38%
TUdom, hogy nem éppen ilyen választ vársz, de nem gondolod, hogy kicsit(?) beteges ez? :S
2009. jún. 11. 19:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
2009. jún. 11. 19:50
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem beteges ez!!!Én is imádom a vad dolgokat!!!Főleg mikor szex közbe tépnek,pofoznak,elfenekelnek!!Imádom az erőszakot!!De én ezt nem nézni szeretem hanem csinálni....!!!!!!
2009. jún. 12. 01:11
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

énis szeretem ... erre izgulok xD ..

de gondolom az uccsó nem azt szereti ha megerőszakolják ....

2009. jún. 12. 07:33
 7/9 anonim ***** válasza:

ezek durva videók:D

Én is a vad dolgokat kedvelem:P:D

2009. jún. 12. 10:24
 8/9 anonim válasza:
bitware.ath.cx, de ezek torrent-ek
2009. jún. 12. 21:53
 9/9 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat!

akik ellenzik hogy én specc az erőszakra gerjedek,azokat végül is megértem,hisz nem tudhatják hogy milyen élvezetes látványt nyújt az egész helyzet!

de akik egyetértenek azzal hogy az olyan videók,amelyekben az erőszak játszik szerepet egyszerűen izgatóak,azokat még annál is jobban megértem!az ebbe a csoportba tartozók fiúk/lányok?kor?én f/17 ;P

még 1x kössz!

2009. jún. 16. 22:42

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!