Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Törött kézzel hogy szexeltek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Törött kézzel hogy szexeltek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet h 3 napja el van törve a kezem és már látom a barátnőmön hogy nagyon kíván...de így h csináljam? Milyen pózban? Annyira el vagyok keseredve mert átölelni sem tudom és semmit nem tok csinálni :(
2009. jún. 11. 17:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
lovagló? ugy a lany dolgozik.
2009. jún. 11. 17:51
 2/13 A kérdező kommentje:

De igazából nem csak a pózokkal van a baj hanem h át se tudom ölelni nem tudom megfogni mind a 2 kezét..

:(

2009. jún. 11. 17:53
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Bármilyen póz, ahol nem kell a törött kezedre támaszkodni.
2009. jún. 11. 17:54
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha még fáj a kezed, akkor szerintem kicsit várhatnátok, nem ér meg annyit hogy szenvedj alatta. Melyik kezed tört el? Elég egy kéz ahhoz, hogy simogatni tudd, és kérd meg hogy ő legyen felül, így nem kell különösebben akrobata mutatványokat végezned, hogy még is hogy és hova támaszkodj. Ha szeretitek, akkor a kutya pózt is megpróbálhatjátok. Ha nagyon szeret és kíván a barátnőd, akkor mindent megfog tenni, hogy ne okozzon fájdalmat, csak örömöt neked is és magának is.
2009. jún. 11. 17:55
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem csak azzal okozol neki örömet ha a kezét fogod...Tudod...=)HAJRÁ,menni fog...

Üdw:Lia

2009. jún. 11. 17:55
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Csináljátok széken,ülve,ő veled szemben.Közben átkarol így nem kell a karjaiddal tartanod,vagyis 1 karral is elég.Ha nem megy akkor pedig legyen neked háttal,úgy üljön az öledbe.
2009. jún. 11. 17:59
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én inkább eltöröm még egyszer, csak szexelhessek. :D
2009. jún. 11. 18:18
 8/13 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben a legjobb a lovagló, nemrég az én barátomnak is elvolt törve a akeze és mink ugy csináltuk, nagyon jó volt. Mellesleg 1 kézzel is tudod simogatni, kényeztetni. használd a fantáziád! Vagy akkár ott van a 69 is ha orálisan akkarnátok egymást kényeztetni. A barátom pl azt is szerette ha ovatosan ráültem az arcára és ugy kényeztetett. Meg ha a barátnőd ugy fekszik akkor ujjazhatod is. 69-nél vigyázzatok a gipszelt kezedre az a lényeg.
2009. jún. 11. 18:31
 9/13 A kérdező kommentje:
Jah csak aza gáz h nehéz lesz még 4 hétig várni mert valószínű addig meég nem veszik le a gipszet!
2009. jún. 11. 18:56
 10/13 anonim ***** válasza:
Kipróbáljátok sokszor. akkor majd meglátjátok hogy hogy megy.
2009. jún. 11. 20:28
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!