Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran találkoztok a párotokkal, és amikor találkoztok milyen gyakorisággal szeretkeztek?
Figyelt kérdés
Ez főleg azoknak szól akik nem élnek együtt a párjukkal. És légyszi írjátok meg, hogy hány évesek vagytok.2009. jún. 11. 16:28
1/3 anonim 

válasza:

Lassan fél éve vagyunk együtt és szinte mindennap talizunk és általában heti 2-3 szor szoktunk együtt lenni. Bár én szeretném ha mindennap lehetne;)23L
2/3 anonim 

válasza:

két hónapja vagyunk együtt. Van köztünk kb 75-80km. Álatában heti kétszer találkozunk, de ez jobb esetben 3-4 napot is magábaölel. 2-3-szor jobb esetben 4-szer is együtt vagyunk. 29/F
3/3 anonim 

válasza:

Én 18 vagyok, párom 26. Kb 4 hete minden este itt alszk nálunk (szüleimmel lakok), és naponta legalább egyszer szeretkezünk (este, de van hogy reggel is, munka & suli előtt) Nagyon jó vele a szex, én még a napi 3 vagy 4 alkalomba is benne lennék.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!