Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Én és a párom 25 évesek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én és a párom 25 évesek vagyunk. A párom nem kívánja a sexet, miért van ez? Nem akarom elrontani mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pedig az elején még napi 2 szer is volt rá eset. Most meg örülök ha egy hónapban 2-szer. Próbáltam már mindent! De mindig azt mondja hogy fáradt. Pedig a sexhezz még soha sem voltam fáradt. Voltam már több párkapcsolatban is, de ez a számomra az igazi szerelem. Nem akarom elrontani mit tegyek?
2009. jún. 11. 12:51
 1/8 anonim ***** válasza:
az kimaradt, hogy melyikőtök a pasi.
2009. jún. 11. 13:00
 2/8 anonim válasza:

Kérdezd meg, mi zavarja. Konkrétan. Emlékezz vissza, mik történtek akkor, amikor kezdtek kiesni az együttlétek, talán akkor volt valami.

Ha nehezen megy a beszélgetés, de a megoldási vágy mindkettőtökben megvan, elmehettek párkapcsolati tanácsadóhoz, ő segít tisztázni, ki mit akar és ezt hogyan lehet megvalósítani.

2009. jún. 11. 13:05
 3/8 A kérdező kommentje:
Bocsi az kimaradt hogy én vagyok a nő és 2 éve vagyunk a kapcsolatban
2009. jún. 11. 13:22
 4/8 anonim válasza:

Lehet, hogy nem is veled van baj, hanem őt nyomasztja valami. A férfiak libidóját is ugyanúgy befolyásolhatják külső tényezők.

Próbálj meg beszélgetni róla.

Ha úgy érzed nem ez a gond, akkor "vizsgáld" meg magad, nem veled kapcsolatban változott meg valami, ami miatt már nem kíván annyira? Olyan vagy külsőd-belsőd illetően, mint voltál a kapcsolatotok "szexesebb" elején? Ha úgy érzed nem, itt az idő újítani: Új frizura, új illat, új fehérnemű, kozmetika, és megfelelő hangulat teremtése. Minden nap egy új kíhívás legyen, megtartanod a szerelmed.

2009. jún. 11. 14:06
 5/8 anonim ***** válasza:
Ma nem te vagy az első, akit nem akar kielégíteni a párja. Összetenném a két kezem, ha összehozna a sors egy ilyen nővel mint te -még akkor is, ha csak kalandról lenne szó. :)
2009. jún. 11. 14:25
 6/8 anonim ***** válasza:
a párom és én
2009. jún. 11. 21:41
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek a válaszát! Megkérdeztem tőle hogy miért hanyagol mostanába!? De ő ugyanazt mondja mindig fáradt, próbáltam már szépen mindent megtenni hogy nyugodt legyen és hátha elmondja, akkor azt mondta hogy meghíztam és azért van ez, meg sok az anyagi gond.Most elkezdtem fogyózni kíváncsi leszek mi fog velünk történni, de egyre rosszabb a helyzet!!!!!!!!!
2009. jún. 17. 16:27
 8/8 anonim válasza:

Na ugye, csak kimászott a szög a zsákból! Most legalább tudod, mihez tartsd magad :)

Fogyózz!

(a kérdezést javasló válaszoló)

2009. jún. 18. 10:08

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!