Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok, a barátom 17 és szűkülete van, de még nem ment el vele orvoshoz. Nem fog így fájni neki a szex?
Két hét múlva megyünk Horvátországba nyaralni, és elég egyértelmű, hogy ott szexre kerül sor. De neki nem fog így fájni? Ráadásul neki ez lesz az első alkalom, és nem akarom, hogy rossz élményként maradjon meg benne...
Mit tanácsoltok?

Valószínű,h meg kell operálják.Jó lett volna már korábban,dehát még most sem késő.
A férjemnek is az volt és operáció után jó lett,addig nagyon szorította a fityma a makkját amikor felállt neki és fájt neki így.
Legyél türelmes hozzá és magyarázd el neki.
Legtöbb esetben sajnos elég kellemetlen, fájdalmas a szex fitymaszűkülettel. De persze attól is függ milyen mértékű, lehet nem fog neki fájni, de biztos nem lesz olyan élvezhető a szex mint normális esetben.
Ajánlom, hogy látogasson meg egy urológust. Valószínűleg két megoldást fog javasolni:
1. körülmetélés
2. fitymaplasztika (ebben az esetben hosszirányba vágnak bele a fitymába, és valahogy úgy varják össze, hogy tágabb lesz)
Én is voltam hasonló helyzetben. Én a második variációt választottam.
Egyébként mind a két műtét után 3-4 hétig nem lehet nemi életet élni, mert az biztos nagyon fájdalmas lenne.

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!