Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 éves vagyok, a barátom 17...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 éves vagyok, a barátom 17 és szűkülete van, de még nem ment el vele orvoshoz. Nem fog így fájni neki a szex?

Figyelt kérdés

Két hét múlva megyünk Horvátországba nyaralni, és elég egyértelmű, hogy ott szexre kerül sor. De neki nem fog így fájni? Ráadásul neki ez lesz az első alkalom, és nem akarom, hogy rossz élményként maradjon meg benne...

Mit tanácsoltok?

2009. jún. 11. 11:12
 1/6 anonim ***** válasza:
97%

Valószínű,h meg kell operálják.Jó lett volna már korábban,dehát még most sem késő.

A férjemnek is az volt és operáció után jó lett,addig nagyon szorította a fityma a makkját amikor felállt neki és fájt neki így.

Legyél türelmes hozzá és magyarázd el neki.

2009. jún. 11. 11:22
 2/6 anonim válasza:
97%

Legtöbb esetben sajnos elég kellemetlen, fájdalmas a szex fitymaszűkülettel. De persze attól is függ milyen mértékű, lehet nem fog neki fájni, de biztos nem lesz olyan élvezhető a szex mint normális esetben.

Ajánlom, hogy látogasson meg egy urológust. Valószínűleg két megoldást fog javasolni:

1. körülmetélés

2. fitymaplasztika (ebben az esetben hosszirányba vágnak bele a fitymába, és valahogy úgy varják össze, hogy tágabb lesz)

Én is voltam hasonló helyzetben. Én a második variációt választottam.

Egyébként mind a két műtét után 3-4 hétig nem lehet nemi életet élni, mert az biztos nagyon fájdalmas lenne.

2009. jún. 11. 11:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Teljesen gyakorlati szempontból válaszolva: De, nagy esélye van, hogy fájni fog és rossz élmény lesz. (Sajnálom, hogy így van, de minek szépítsük?) Ha már eddig nem ment dokihoz, már ne is menjen, ahogy más is mondta, nem gyógyulna be ennyi idő alatt. (Tudom, Nekem is volt, csak korábban, gyerek voltam még.) Egyetlen dolgot tehettek két hét alatt, ha nem olyan súlyos a helyzet, tornáztassátok addig is. (Kézzel, húzogatva, finoman. Csináltad már neki? Mit szólt hozzá a barátod?)
2009. jún. 11. 11:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Fájni fog neki. Két hét alatt simán meg lehet oldani egy műtétet.
2009. jún. 11. 14:14
 5/6 anonim válasza:
A fájdalom a szűkűlet méretétől függ. Ha most feláll neki és nem fáj akkor valószínüleg a szexben sem fog de ha most fáj akkor ott is fog. Műtéthez szerintem már késő egy hónap szokott lenni mire rendbe jön., én is voltam már hasonló helyzetben enger körülmetéltek
2009. jún. 16. 22:32
 6/6 anonim ***** válasza:
Engem is körülmetéltek és nagyon para, azt kerülni kell minden módon, ahogy lehet
2011. aug. 11. 01:19

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!