Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan szoktassam le a paromat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan szoktassam le a paromat az ejjeli szeretkezesrol?

Figyelt kérdés

majdnem minden ejjel felkolt h szeretkezzunk vagy egyszeruen elkezd izgatni, elfogadom azt h egy par vagyunk de azert mar ejjel is akarja. Nappal is es este is szeretkezunk de mar ejjel szeretnek aludni mert masnap kell dolgozni. O most nem dolgozik s van ideje pihenni nem mint nekem.Nem akarom megserteni semmit nem akarok csak azt akarom h ejjel hagyon bekimet

valami otletetek van e ?

koszonom elore is a valaszokat

2009. jún. 11. 06:07
 1/8 anonim ***** válasza:
96%
szerintem ülj le vele, és mond meg neki, hogy jó, hogy neki nem kell dolgoznia, és nem olyan fáradt, de Neked muszáj pihenned, mivel reggel kelni kell. Mond csak meg neki, hogy ha kialvatlan vagy, akkor a szexet sem kívánod úgy, szóval még akár a nappalit is elronthatja ezzel!
2009. jún. 11. 07:04
 2/8 Xaba89 ***** válasza:
51%
Szerintem sehogy.A hosszu kapcsolat titka a SZEX:D A szuleim meg van mikor most is csinaljak:P
2009. jún. 11. 08:33
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
Talán úgy, hogy ezt neki mondod.
2009. jún. 11. 09:14
 4/8 anonim ***** válasza:
95%
Nem leszoktaztni kell, hanem beszélni vele. ha értelmes és szeret téged, akkor megérti, hogy éjjel aludni szeretnél, hiába van neki merevedése meg kangörcse. Legyen már tekintettel rád is. Pláne, ha ő nem dolgozik, csak te. Ha ennyi fölös energiája van, végezze ő a házimunkát, vagy verje ki magának, már bocs - de egy párkapcsolat nem úgy működik, hogy elveszem, ami nekem jár, hanem éppen fordítva: megadom a másiknak, amire szüksége van. Hoppá.
2009. jún. 11. 10:05
 5/8 anonim ***** válasza:
61%
Mértkéne vele beszélni ?? Van h én barátom is akarja de mikor elkezd "oda" nyúlkálni egyszerűen fogom és ledobom a kezét magamról (jó határozott mozdulattal h megértse) este még puffog de reggel már csaknem fog ezen vitázni :)
2009. jún. 11. 10:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Persze. Mondd meg neki, hogy te ezt nem szereted. Akkor majd mással fogja csinálni. Szerintem jó megoldás.
2010. márc. 22. 14:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Facsard ki lefekvés előtt mint egy CITROMOT!!!!!!! :D
2010. márc. 22. 15:14
 8/8 sztyopinger válasza:
hízz el, mint egy disznó
2010. júl. 28. 22:11

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!