Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal szeretnénk kipróbálni a popószexet, mire vigyázzunk?
Elsőre mennyire fog fájni, ki lehet normálisan tágítani a végbélnyílást is, mint a hüvelyt?
Olvastam, hogy az olajos bázisú síkosító roncsolja az óvszer anyagát, ez igaz? Vízbázisút lehet akkor használni?
Milyen tapasztalataitok vannak? Lányokéra vagyok főleg kíváncsi, hogy lehet-e élvezni, de fiúk is írhatnak, hogy mennyire okozott nekik örömet, jobb-e mint a normál szex?
20/L

Én élvezem, de semmi extra. Szerintem.
21/F

bár én pasi vagyok, azért remélem tudok hasznos tanácsokkal szolgálni.
-előtte nem árt elmenned üriteni, egy kis vizzel ki is moshatod magad.
-nem kell sietni. bő előjáték, ne spóroljatok a sikositóval (viz alapú), óvatos tágitás
-ne görcsöljetek rá. ha nem megy, ne erőltessétek, inkább egy másik alkalomra halasszátok
-mindig használjatok óvszert, és ha már egyszer a popsiban volt, punciba ne kerüljön ugyanaz a gumi
egyébként nekem nem okoz különösebben nagy örömet, nagyritkán váagyok rá és olyankor jólesik, de semmi extra. szerintem. a többi férfitársam meg megőrül érte.

Az a legfontosabb h sose essetek neki egyszerre. Aktus közben a párod nyugodtan izgassa a popsig kézzel, persze nem szárazon, ha már érzed h ellazultak a gyűrűid, akkor először az ujjával próbálja tágítani és ha eléggé kitágultál akkor lassan neki lehet állni. Szép lassan hatoljon beléd, de neked arra kell ügyelni h ne görcsölj közben, ne arra gondolj h jajj most tuti fájni fog, mert akkor tényleg nem lesz kellemes:)
Szal megfelelő izgatás és no para.:)
Sok sikert hozzá

Én is az első előtt állok, szombaton jön fel barátom és elvileg akkor kipróbáljuk.:)
Izgulok is, és várom is..:)
18/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!