Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Párommal szeretnénk kipróbálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párommal szeretnénk kipróbálni a popószexet, mire vigyázzunk?

Figyelt kérdés

Elsőre mennyire fog fájni, ki lehet normálisan tágítani a végbélnyílást is, mint a hüvelyt?

Olvastam, hogy az olajos bázisú síkosító roncsolja az óvszer anyagát, ez igaz? Vízbázisút lehet akkor használni?

Milyen tapasztalataitok vannak? Lányokéra vagyok főleg kíváncsi, hogy lehet-e élvezni, de fiúk is írhatnak, hogy mennyire okozott nekik örömet, jobb-e mint a normál szex?

20/L

2009. jún. 11. 00:18
 1/7 anonim ***** válasza:
93%

Én élvezem, de semmi extra. Szerintem.

21/F

2009. jún. 11. 00:22
 2/7 anonim válasza:
93%
Ahhoz, hogy jó legyen, szerintem a legfontosabb, egy jó partner. Ha az első rossz, akkor szerintem meg lehet utálni, de szerencsére nekem volt egy megértő pasim, aki gyengéd volt, így nagyon élveztem :)) 23/L
2009. jún. 11. 00:29
 3/7 anonim ***** válasza:
Higéniára
2009. jún. 11. 00:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

bár én pasi vagyok, azért remélem tudok hasznos tanácsokkal szolgálni.

-előtte nem árt elmenned üriteni, egy kis vizzel ki is moshatod magad.

-nem kell sietni. bő előjáték, ne spóroljatok a sikositóval (viz alapú), óvatos tágitás

-ne görcsöljetek rá. ha nem megy, ne erőltessétek, inkább egy másik alkalomra halasszátok

-mindig használjatok óvszert, és ha már egyszer a popsiban volt, punciba ne kerüljön ugyanaz a gumi

egyébként nekem nem okoz különösebben nagy örömet, nagyritkán váagyok rá és olyankor jólesik, de semmi extra. szerintem. a többi férfitársam meg megőrül érte.

2009. jún. 11. 01:23
 5/7 anonim ***** válasza:

Az a legfontosabb h sose essetek neki egyszerre. Aktus közben a párod nyugodtan izgassa a popsig kézzel, persze nem szárazon, ha már érzed h ellazultak a gyűrűid, akkor először az ujjával próbálja tágítani és ha eléggé kitágultál akkor lassan neki lehet állni. Szép lassan hatoljon beléd, de neked arra kell ügyelni h ne görcsölj közben, ne arra gondolj h jajj most tuti fájni fog, mert akkor tényleg nem lesz kellemes:)

Szal megfelelő izgatás és no para.:)

Sok sikert hozzá

2009. jún. 11. 09:50
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :) De írhattok még nyugodtan!
2009. jún. 11. 11:44
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is az első előtt állok, szombaton jön fel barátom és elvileg akkor kipróbáljuk.:)

Izgulok is, és várom is..:)

18/L

2009. nov. 23. 15:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!