Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok! VAn más ilyen helyzetben, mondhatjuk normálisnak a dolgot?

Szerintem nem baj ha félsz, nem kötelező csinálni, az a fontos, hogy jólessen! És nem hiszem, hogy ő azért csinálja neked, mert elvár érte bármit is, hanem mert szeretne örömet szerezni...
Szóval ezen ne stresszelj!
Semmi gond, előfordul.
Kedvesemmel is voltak ilyen dolgok, ugyanis egyszer (még előző pasijával) meglehetősen negatív élménye volt (semmi komolyra nem kell gondolni, "csak" kissé agresszív volt a srác.
Egyszer próbálta kapcsolatunk elején, és nem ment neki, és nagyon rosszul érezte magát. Aztán, ahogy telt az idő, lassan egyre lejjebb mászott, sokáig viszont max a kezével simogatott.
Később már nem volt semmi ilyesmi gondunk.
Tehát tanácsolni én is csak azt tudom, hogy nyugi, nem ezen múlik a kapcsolatod (ha meg igen, akkor régen rossz), ne erőltesd, ne "erőszakold meg magad".
Ha meg nem tudod, hogyan kell, keress rá wikipedián, ha beszélsz angolul, vagy tedd fel itt a kérdést.
De akkor majd írd meg, milyen nemű a párod (a mai világban:D ).
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!