Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudják leszopni egyes pasik saját magukat, talán a csajok is képesek kinyalni magukat?

Állitolag 500ból 1férfi letudja cumizni magát.De az ön nyalás olyan ritka,hogy még statisztikát sem tunak késziteni.
sajna linket nem tudok de:youtube-snake girl. neki tuti megy.

Akrobatikus képességeket igénylő mutatvány a nők számára, amikor orális önkielégítésben kívánnak részesülni, ez a fajta szexuális magatartás még az autofellationál is ritkább autocunnilingus (magyarul önkinyalás). - wikipedia :D
aki nem hisz a cikknek, itt egy video: [link]

Én egyszer egy meglehetősen naturalista filmet láttam (már a címére sajnos nem emlékszem), de egy szexuálterapeuta nőről szólt, aki úgy osztogatott másoknak tanácsot, hogy magának még soha nem volt orgazmusa...
Na abban volt egy b*zi fickó, vagy vmi elmebajos, aki addig-addig szerencsétlenkedett, míg sikerült leszopnia magát. Aztán meg elkezdett bőgni, mindegy, részletkérdés...
Csak tényleg elképzelhető, hogy valaki eléri magát ott...
Lányoknál macerásabb, mert nincs egy kis kiugró 15 centis farkuk... De nézz csak meg egy orosz artistanőt, vagy mit, na azok olyan hajlékonyak, mint nem is tudom...
Ha kíváncsi vagy rájuk, elküldhetek egy ppt-t (diavetítést) címedre - csak akkor add meg az elérhetőséged, mert itt nem hiszem, hogy tudnék csatolt fájlt küldeni..., amin képek vannak annyira hajlékony nőkről.

erről most marylin manson jutott eszembe :P
egyébként szerintem akkor,ha gumiember vagy.pasiknak talán könnyeb,mert "közelebb van"

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!