Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre szoktatok elélvezni? És ha nem?
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 18:20
1/3 anonim válasza:
igazából ez nehéz dolog de ha össze vagytok szokva vagy nagyon egymásra vagytok hangolva akkor sikerülhet
az annyira szép:) :P
persze ez attól is függ hogy hogy védekeztek ha megszakított módszerrel akkor nyilván nem mehettek el egyszerre mert terhes leszel...
2/3 anonim 

válasza:

Ha valaki nem egyszerre élvez a párjával, akkor nyilván nem egyszerre élvez, a második részének mi értelme? :D
Amúgy barátnőm általában túl van 1-2-3 élvezésen, mire én is elmegyek.
3/3 anonim 

válasza:

Általában sikerül egyszerre elélvezni,mert már eléggé összeszoktunk,de ha mégsem,akkor én megyek el előbb.NAgyon ritkán van olyan,hogy megelőz,de akkor befejezi nekem máshogy.
17/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!