Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Petting/szex kerti medencében? =D xD
Nem rég jöttem ki a medencéből és gondolkoztam ezen-azon... xD
Úgy gondolom,hogy nem nyílvános helyen,hanem pl a saját kerti medencébe egyedül a pároddal =D
1 mellékkérdés:Csináltad már? Ha igen,mikor először,hány évesek voltatok és melyik fázis volt?
2 mellékkérdés: Tetszett? Mi volt más,érdekesebb,esetleg izgatóbb?
Köszi a válaszokat :D
16f

És persze a vegyszer se túl jó dolog oda..
Amúgy ilyen már eszembe jutott nekem is, de még nem volt alkalmam próbálni, de amilyen tisztaságmániás vagyok nem hiszem, hogy a közeljövőben bekövetkezne (:
16L

Bármennyire is tiszta a vize, azért nem innál belőle, igaz? DÉsha a medencében közösültök, akkor ezt a vizet szépen belepumpálod a barátnőd hüvelyébe. Ez a víz feljuthat a méhnyakon, méhen és petevezetéken át egészen a hasüregbe. Hoppá. Ott meg olyan bajokat okozhat, mint endometriózis (a méhnyélkahártya darabkái kiköltöznek a hasüregbe, hasüregi vérzés és meddőség lehet az eredménye), az egyszerűbb problémákról, mint fertőzés vagy a hüvelyi flóra károsodása, nem is beszélve.
Általánosságban elmondható, hogy a kádban-tengerben-medencében-folyóban való közösülésnek VAN veszélye a nőre nézve. Csináljátok inkább zuhany alatt, ha kell a víz, vagy a kerti pázsiton, ha a szabad levegő izgalma hiányzik.
Jó,köszi kedves Utolsó Válaszadó!
Ezekre nem is gondoltam,de ugye ezért jó ez az oldal,hogy a kérdések(többnyire) értelmes válaszokat kapnak.
=)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!