Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítéli el a közvélemény az orális szexet?
Figyelt kérdés
Arról aki bevallja hogy orálozik azt máris k**vának nyilvánítják. Miért? Legalábbis ahol én lakom ez a helyzet(Erdély). Hát most vagy itt bunkók az emberek vagy nem tudom.
Ez fura. Az én környékemen nem hallottam még ilyenről, itt "alap". Én Budapesten lakom.
2009. jún. 10. 17:27
2/12 anonim válasza:
Szerintem régebben volt ez,most már elfogadják. Amúgy meg mindenki csinálja csak max. nem vallják be!:P
2009. jún. 10. 17:27
3/12 anonim válasza:
mert alapvetően az idősebb korosztály, zirka 40 felettieknek (tisztelet a kivételnek ;)) ez anno tabu téma volt, és Magyarország is ha megfigyelitek, elöregedő nemzet, konzervatív nézetekkel
azonban nem gondolnám, hogy a fiatalabb korosztályban ez elítélés tárgya lenne, szerintem csak az idősebbek nem tudnak vele annyira megbarátkozni (persze hozzátenném van a fiatalok között is olyan, aki undorodik tőle, nem csinálja és nem is hagyja h neki csinálják...pedig bizony sok jóból kimaradnak;))
20/L
2009. jún. 10. 17:30
4/12 anonim válasza:
En is Erdelyi vagyok :))
En alapbol nem beszelek ilyent senkinek. Az en maganugyem, hogy mit csinalunk kettesben a parommal!
Masnak meg semmi koze! :))
32/L
2009. jún. 10. 17:34
5/12 anonim válasza:
A közvélemény fogalma nagyon tág.Annyira tág amennyire megosztod velük élményeidet.Nem rájuk tartozik.Csak rád és kedvesedre!Ha pedig ez nektek émelyítő élményt ad az együttlétnél, ki nem tesz a közvéleményre.A szexben az a csodálatos, hogy minden megengedett mindaddig, amíg mindkét fél számára örömöt boldogságot okoz!Hagyjuk itt a közvélemény kutatást! Ez nem Erdély szindróma, ez szexuális kultúra kérdése, legyen az Manhattan vagy akár Piripócs község.Legyetek boldogok és ne törődjetek mit mond erről más,mert köze nincs hozzá, meg ráadásul lehet téged itt instruál odahaza meg vígan cummog.Volt már ilyen a galaktikában.
2009. jún. 10. 17:34
6/12 anonim válasza:
Miért? Elítélik???
40/F
Amúgy ott sem bunkók, csak másképp gondolkodnak.
(Én tősgyökeres Pösti v'ok.) ;o)
2009. jún. 10. 17:35
7/12 anonim válasza:
Mindenkinek ez a magánügye. Aki dicsekedni akar ezzel az tegye, de akkor vessen magára. Csak azt az embert tudják elítélni ezért, akiről tudják, hogy csinálta. Minek kell mindenkinek tudni, hogy mi történik egy pár hálószobájában?
2009. jún. 10. 17:38
8/12 A kérdező kommentje:
Az a lényeg h senki nem ismeri be senkinek...s persze természetesen igaz h senkinek semmi köze sincsen. De tudom h sokan azért nem ismerik be vagy nem csinálják mert félnek h a világ a szájára veszi őket. Nem csak az idősek, a fiatalok is. Főleg a fiúk szokták le"szo*ós k**vázni" azokat akikről véletlen megtudják h csinálták.
2009. jún. 10. 17:41
9/12 anonim válasza:
nehezen hiszem, hogy azok a fiúk akik ezt mondják a lányokra, nem szeretnének ilyen élményben részesülni. innentől két lehetőség van, vagy összejön, vagy nem. ha összejön akkor semmi joguk ilyet mondani egy lányra, mert ugyanúgy benne voltak, ha pedig nem akkor egyértelmű mi böki a csőrüket:)
2009. jún. 10. 18:14
10/12 anonim válasza:
Én még soha nem találkoztam negatív megítéléssel ilyen téren. Haveri körben (egyetemi kolesz) nem nagyon terjeszt senki semmit a magánéletéről, de viccelődések alkalmával tagadás sincsen. Szerintem teljesen normális része az orális szex a szexualitásnak, és a környezetem ugyanígy van ezzel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!