Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ha kollégisták vagytok, ti mikor, hogyan, milyen módon recskáztok, hogyan oldjátok meg ezt a dolgot?
Mosdóban.
Az első felvetésére írom, hogy nekem már sikerült olyat recskáznom, hogy beszartam. Szó szerint. :D
Mennyi aberált ember él Mo.-n XD am jó kérdés XD sztem Wc-vagy vmi ilyen hely.De ha nem birod akkor kimész a városba fogsz vmi k"vát és jól leszopatod magad vele.:)
És minden megvan oldva.:)
Akkora parasztok vagytok..
Én a szobatársaim szájába csinálom...
06-10 17:43
Elmagyarázza, hogy hogyan történt az, hogy úgy recskáztak, hogy közben egymást nézték, és hogy ez mennyire felizgatta őket, aztán bejelenti, hogy ő nem meleg... Ezen nagyot nevettem :D
Nekem nyaraláson volt hasonló problémám. 2-en voltunk a szobában. Éjjel haveromnak odaszóltam, hogy van-e egy zsepije. Kérdezi, hogy miért. Mondom, hogy mert ki akarom verni.
Adott egyet, elintéztem, és szevasz.
Azért gondolom senki nincs a nap 24 órájában összezárva a szobatársakkal. Vagy ott a mosdó.
Legrosszabb esetben aki kollégista, hétvégére úgyis hazamegy és akkor... Ne hogy már 5 napot ne bírjatok ki recskázás nélkül!
Én koleszos wok.Mi szobankban napi többszöri eset h verjük a farkunkat.nem zawar az hogy ottwan másik fiú is,őis csinálja,mindegy h egyedül w épp ottwan még wki,wkik.
És csinaltunk már párszor kiverés versenyt.az buli! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!