Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Srácok, ha kollégisták vagytok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, ha kollégisták vagytok, ti mikor, hogyan, milyen módon recskáztok, hogyan oldjátok meg ezt a dolgot?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 16:20
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
63%
Azta együtt verik...én most megyek koleszba először, hát lehet inkább kiíratkozok, remélem nem egy homi lesz a szobatársam...asszem elkezdek gyúrni és lenyomom a torkán a kezét ha előttem akar matyizni :D
2009. aug. 26. 16:39
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

24 éves pasi vagyok

14-től 18 és fél éves koromig voltam koleszos, azaz a középsuli alatt.

Én ugy oldottam meg a dolgot, hogy ugy csináltam, mintha wc-re mennék. Vittem a wc papírt is, és bementem a budi-ra, és a wc papírra elintéztem a dolgomat. Több haverom is igy oldotta meg.

Szerintem ez igy normális dolognak számít, mert egy kis helységben egyedül vagy.

Azt nem tartom normálisnak, hogy egy szobában több fiu egyszerre intézi a dolgot. Igaz, volt olyan koleszos, aki a takaró alatt oldotta meg, este, de ha észrevették a többiek ,akkor csak röhögtek rajta egy kicsit és kész. Olyan megoldások is voltak, hogy meg volt beszélve, hogy most nem akar senki a szobában lenni, akkor egyedül maradtál, bezártad az ajtót, és elintézted magadnak.

Ilyenkor csak viccesen odamondogattuk a másiknak, hogy ne az én cuccom közelében csináld :)

Olyan sosem volt, hogy együtt egy helységben többen, báris én nem hallottam ilyenről.

kb. ennyi

2009. aug. 26. 16:56
 23/45 anonim ***** válasza:
88%
hát én bejárós vagyok, semmi kedvem sem volt a kolihoz.. de sztem wc-ben simán megoldhatod. ezek az egymás előtti recskázásokon jót nevettem:D
2009. aug. 26. 17:04
 24/45 anonim ***** válasza:
100%

16:56-os kb azt írta le, ami nálunk van.

Fősulis koli, 18-23 évesek vannak itt főleg. 4 év alatt nem vettem észre, hogy valaha is valaki mellettem, közelemben csinálta volna. El sem viselném. Én mindig WC-n intéztem este, amikor már nem nagyon volt forgalom. Bár a látvány néha elvette a kedvem a dologtól, de akkor már felesleges is lett volna máshova menni :P

2009. aug. 26. 17:11
 25/45 anonim ***** válasza:
100%
Paplan alatt.
2009. aug. 26. 17:19
 26/45 anonim válasza:
84%
Hát ez nagyon vicces:))))) Komolyan így csinálják a fiúk? Még jó,hogy lánynak születtem...Háhááá
2009. aug. 26. 17:33
 27/45 anonim ***** válasza:
85%
Ez jó,nekem is teccik a kérdés :D
2009. aug. 26. 17:44
 28/45 anonim ***** válasza:
58%

Nagyon egyszerű én kolis vagyok éjszaka fennt maradsz amig a többiek lefekszenek becsukod az ajtokat ahol a többiek szunyálnak halkra épp alig hallhatora veszed a hangeröt és kivered a gép elött vmi jo poreszra :D

ez a megoldás

2009. aug. 26. 17:52
 29/45 anonim válasza:
36%
Jézusom bozmeg. Durva. Szerintem ha szépen megkéred a szobatársadat, még le is szop. Egy ekkora brét...
2009. aug. 26. 19:25
 30/45 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem nem az a durva,hogy ti fiúk egymás előtt csináljátok hanem az amikor benyitsz a szobádba és látod,hogy a barátnőd lábaközött ki-be csúszkál a hajkeféd.Velem ez történt.

17/L

2009. aug. 26. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!