Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől lehet az, hogy sex...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lehet az, hogy sex közben kb.5 perc után elmegyek?

Figyelt kérdés
Olyan is előfordult már,h a lány csak megfogta a nemi szervem és attól elmentem..Olyat is próbáltam már,h a találkozás előtt kivertem,de az se segített..
2009. jún. 10. 13:25
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
korai magömlésnek hívják, lehet próbálkozni otthon egyedül, h minél tovább tartod vissza, de elég sokáig tart,mire "kigyógyulsz" belőle
2009. jún. 10. 14:10
 2/14 anonim ***** válasza:
Így van. Mert a szex az nem arról szól, hogy gyorsan kiverem. De a tested ehhez van hozzászokva.
2009. jún. 10. 14:18
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Szóval a megoldás ha próbálom elnyújtani?
2009. jún. 10. 15:34
 4/14 anonim ***** válasza:
Nagyon sok múlik kedvesed türelmén hozzáállásán, találékonyságán.Ne temesd el magad.Nem szórványprobléma ez, sőt nem is annyira probléma.Szex közben játszatok sokat.Kis izgatás, kis pihentetés.Ha partner a barátnőd ok lesz minden.
2009. jún. 10. 17:52
 5/14 anonim válasza:

Csak egy kérdés.

Milyen sűrűn nyúlsz magadhoz?

2009. jún. 10. 19:56
 6/14 A kérdező kommentje:
Általában naponta..
2009. jún. 10. 20:20
 7/14 anonim ***** válasza:
Amikor csinálod magadnak pont mikor elmennél tartsd vissza/hagyd abba. Elég nagy türelem kell és kb.: 1óra szabadság. Többször is szakítsd meg ez nam könnyű :(
2009. júl. 16. 13:50
 8/14 anonim ***** válasza:

Megoldás:

[link]

[link]

2009. júl. 16. 14:16
 9/14 anonim válasza:
5 perc nem sok,7 perc az átlag,én van hogy 1 perc alatt végzek.Beállítottságtól függ,és inkább az az egészséges,ha hamar elélvez valaki,mint hogy képtelen elélvezni
2009. júl. 16. 19:06
 10/14 anonim ***** válasza:
Mondd ezt egy nőnek. :-( Ha neked jó az egy perc, akkor csináld egyedül, magadnak.
2009. júl. 16. 20:10
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!