Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó élmény a vibráló péniszgyűrű használata?
Figyelt kérdés
2006. okt. 27. 22:23
1/19 anonim válasza:
IGEN,MERT KÖZBEN A NŐ CSIKLÓJÁT IS REZEGTETI
2/19 anonim válasza:
igen mer angyon beizgul tőlle az ember és és a vibrit te irányitod de a himveszőt nem és ojan méjre nyomod fel amijen re csak akarod sokan vibrivel vesztikel a szüzeségüket
3/19 anonim válasza:
Szerintem igen!!Sőt nem csak a férfinek, de a nőnek is kellemes,bizsergető, izgató érzés! Mi idegenkedtünk tőle először, de amikor kipróbáltuk,minden hétvégére be kellett szerezni egy újat, ugyanis nagyon hamar lezsibbasztottuk belőle a kis elemeket. Nem olcsó, de megéri!!!!!!!!
6/19 anonim válasza:
én sokáig nem akartam,de aztán néha-néha kipróbáltuk...jó is halmozni az élvezeteket,izgalmasabb tőle az aktus
7/19 anonim válasza:
Nekünk nem igazán vált be..szinte nem is éretünk semmit,az erős vibrálás miatt,szinte lezsibbadttunk :S
8/19 anonim válasza:
persze ha egy vidámparkkal szeretnél lefeküdni vagy egy rendőrlámpával akkor tökéletes :)
10/19 anonim válasza:
A mi házasságunk szinte teljesen szexmentes volt, pedig fiatalok vagyunk és babát szeretnénk...beszereztünk egy ilyet azóta a havi egyet feltornáztuk havi 10-15-re:))
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!