Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen extrém dolgokat szoktatok muvelni a párotokkal szex elott vagy kozben? (:
Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 10:14
1/3 anonim 

válasza:

Később hajlandó vagyok visszatérni e kérdés megválaszolására amennyiben konkrétabb lesz a felvetés.Ennek oka az, hogy meglátásom szerint nagyon relatív a tartomány amiben megválaszolható.Magyarán, lehet nekem és partneremnek olyan dolgok sem tűnnek extremitásnak ami mások megítélése szerint már elképzelhetetlen.Lehet az orális szex például számunkra megszokott és alapvető tartozéka együttléteinknek míg két szomszéddal odébb ez olyan elbírálás alá esik ami maga a fertő címszó alatt fut a házi szótárban.
2/3 anonim 

válasza:

Én imádom harapdálni a barátomat, előtte is, közben is, marni a hátát, és élvezi is, pedig van, mikor már a vére is kicsordul. Ez eléggé eltér a megszokottól szerintem nagyátlagban ;)
3/3 anonim 

válasza:

mi csak előtte szoktunk extrém dolgot, közbe nem, pl. bungee jumping
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!