Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex után szoktatok zuhanyozni?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 21:26
11/21 anonim 

válasza:

A barátnőm leggyakrabban fogat mos!
-zseniális kérdés volt ez is-
12/21 anonim 

válasza:

személy szerint előtte is és utánna is..
13/21 anonim 

válasza:

oh nem,jó szagosan befekszem szegény mellé XD
egy közös zuhi olyankor meg előtte is ha úgy talizunk naon cekcuális tud lenni,aztán kitudja lehet,hogy zuhizhatunk még többször is az este vagy nappal folyamán:D
14/21 anonim 

válasza:

Hát általában minden nap megfürdünk szex előtt, mert nem lehet birni ezt a meleget, de amugy is...és utána meg én nem tudnék ugy lefeküni, hogy ne fürödjek meg, mert nem birom elviselni azt a ragadást, meg a reggeli szagot. De mindenki maga şrzi şs tudja, hogy hogyan jó neki.
15/21 anonim 

válasza:

Hát mi utána mindenféle képpen letusolunk vagy megmosakszunk alulról...ez nem undorodás,szimplán higiénia:)
én jobban érzem magam ha előtte is lezuhanyzunk de az nem mindig így van:)de utána mindenféleképen
16/21 anonim 

válasza:

Szex után zuhanyozni? Változó.Előtte is , sokszor közben is,utána is, csupán attól függ utóbbi lehetőség, hogy milyen színtéren zajlott az esemény.Ha egy békés ágycsata után vagyunk nem ugrálunk ki az ágyból csupán azért mert ez már lezajlott.Nagy fontosságú a levezető szakasz, a megpihenés egymás karjaiban, mint ahogy kiábrándító az ha rögtön valamelyikük finnyásságból vagy egyéb okból kipattan az ágyból és irány a fürdő.Kicsi pihi,egy kis cirógatás aztán lehet utána együtt fürödni és meg is van az újabb kihívás.Fantázia kérdése az egész.
17/21 anonim 

válasza:

Hát lehet csak én vagyok ilyen de mi nem szoktunk utána. Előtte igen, alap, de utána nem, már csak este.
19/21 anonim 

válasza:

mi se nagyon. gumival nem leszek "ragacsos" meg semmi ilyesmi, szóval szerintem fölösleges.. ( persze szex előtt mindenképpen szoktunk)
20/21 anonim 

válasza:

Hát nem tudom én úgy vagyok vele hogy nem túl kellemes amikor folyik ki belőlem egy bizonyos dolog. Picivel szex után a wc-n egy gyors törlés intim kendővel és szerintem ez elég. Nem megoldható folyton a zuhany alá rohangálni.. Persze aki gumival védekezik annak nincs ilyen "gondja". 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!