Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 18 leszek és még soha senkihez...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 leszek és még soha senkihez nem vonzódtam - "későn érés" vagy abnormalitás? .

Figyelt kérdés
Sem lelkileg, sem testileg nem éreztem még vonzalmat senki iránt, így az identitásom is rejtély számomra. Kíváncsi volnék, Ti mikor tapasztaltatok először ilyesféle vágyat és mikor tisztázódott bennetek, merre vonzódtok? Mert úgy látom, ennyi idős korára azért be szokott kapcsolódni a fajfenntartó ösztön :)
2009. jún. 9. 21:05
 1/9 A kérdező kommentje:
bocsánat, azt akartam írni, hogy "ilyenkorra", végül is majdnem összejött XD tehát?...
2009. jún. 9. 21:06
 2/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy zárkózott vagy? Amúgy nem abnormális dolog.
2009. jún. 9. 21:12
 3/9 anonim ***** válasza:

látezik a 4. szexuális beállítottság

(1.hetero

2. biszexualitás

3. saját nemhez vonzódás)

4. nincs nemi vonzalma. hát. probálj meg nyitni. ha nem is érzel semmit. hátha kialakul. ha nem én biztosan beszélnék egy pszihologussal.:) ezt nehogy sértésnek vedd. énis jártam egy nagyon jó magán dokihoz. bár nem efféle okokbol.:) hát sok szerencsét kívánok neked.=)

2009. jún. 9. 21:16
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm :) különben nem hiányolom, csak most felmerült bennem a kérdés, nem beteges-e.
2009. jún. 9. 21:21
 5/9 anonim ***** válasza:
Szerintem aszexuális vagy . [link]
2009. jún. 9. 21:36
 6/9 anonim ***** válasza:

egyébként én már óvodás koromban is megnéztem a helyes fiúkat x)

uccsó voltam .

2009. jún. 9. 21:37
 7/9 anonim ***** válasza:

Szerintem ez már furcsa, ilyenkor tombolnak a fiúkban a hormonok, hajta őket a vágy...

Érdemes lenne beszélni egy pszihológussal

2009. jún. 9. 22:04
 8/9 A kérdező kommentje:
kár, hogy lány vagyok :DDD miből gondoltad, hogy fiú?
2009. jún. 9. 22:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Örülj neki. a férfiakkal csak a baj van :P /mondja ezt egy férfi.. tehát biztos igaz :D/

Komolyra fordítva a szót: ha még nem vonzódtál senkihez, akkor még nem találtál olyat, aki megfelelne neked. Szerintem. Várj még egy picit, hátha.

2009. jún. 10. 02:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!