Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 leszek és még soha senkihez nem vonzódtam - "későn érés" vagy abnormalitás? .
látezik a 4. szexuális beállítottság
(1.hetero
2. biszexualitás
3. saját nemhez vonzódás)
4. nincs nemi vonzalma. hát. probálj meg nyitni. ha nem is érzel semmit. hátha kialakul. ha nem én biztosan beszélnék egy pszihologussal.:) ezt nehogy sértésnek vedd. énis jártam egy nagyon jó magán dokihoz. bár nem efféle okokbol.:) hát sok szerencsét kívánok neked.=)
egyébként én már óvodás koromban is megnéztem a helyes fiúkat x)
uccsó voltam .
Szerintem ez már furcsa, ilyenkor tombolnak a fiúkban a hormonok, hajta őket a vágy...
Érdemes lenne beszélni egy pszihológussal
Örülj neki. a férfiakkal csak a baj van :P /mondja ezt egy férfi.. tehát biztos igaz :D/
Komolyra fordítva a szót: ha még nem vonzódtál senkihez, akkor még nem találtál olyat, aki megfelelne neked. Szerintem. Várj még egy picit, hátha.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!