Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Aggódjak? A párom és én több...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aggódjak? A párom és én több mint 5 éve vagyunk együtt, jól megértjük egymást. A problémám az, hogy ő rajtam kívül még nem volt másik lánnyal (ő 23 éves) és félek, hogy egyszer ez tudatosodik benne és ha nem is hagy el, de megcsal.

Figyelt kérdés
Már beszéltem vele, és azt mondta, hogy ez hülyeség, de tudom, hogy a kíváncsiság nagy úr (főleg a férfiaké). Jah, és ráadásul még bő fél évig a hét hét napjából 5-öt nincs itthon (munka,150 km).
2009. jún. 9. 17:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez miatt még nem fog megcsalni Téged! Ha igazán szeret, akkor a szeretete elnyomja a kíváncsiságát, bármekkora is legyen az. Amúgy meg ha úgy érzi nem élte ki magát, akkor menjen el kocsmázni, bulizzon, bungge jumpingozzon, vagy mit tudom is én, de ha van egy kis esze, akkor mérlegeli majd, hogy nem érné meg elrontani ezt a hosszú kapcsolatot.:D Jah, és Te se aggódj túlzottan, mert abból előbb-utóbb gyanakvás, féltékenykedés lenne és az szintén nem tesz jót egy kapcsolatnak.;):) Minden jót!

19/F

2009. jún. 9. 18:05
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
szerintem ez nem gond. Ha meg tudjátok beszélni,hogy kinek mire van szüksége,miért keresne mást,ha még szeret is?
2009. jún. 9. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha akar, akkor úgy is megcsal, kár ezen aggódni. Valamint, ha akart volna, akkor már rég megcsalt volna. Már rég rájött volna, hogy nem élte ki magát, elvégre 5 éve együtt vagytok. Ez nem kis idő. Miért nem bízol benne?
2009. jún. 9. 18:21
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdéseket nem értem, komolyan :/ Mi a fenéért kell idegeskedni, ha okot se ad rá? Csak a kapcsolatotoknak ártasz vele. Inkább örülnél neki, hogy te vagy az első és az egyetlen az életében!
2009. jún. 9. 18:59
 5/7 anonim válasza:
100%
Én 10-éve vagyok együtt a férjemmel(3 éve házasok)Neki én vagyok az első.Én bízom benne ez a kulcs mindenek.Van egy másfél éves kisfiunk is.
2009. jún. 9. 22:16
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyet értek az előttem szólóval. Mi a párommal úgy jöttünk össze, hogy mindketten szüzek voltunk, és azóta el is vett feleségül és soha nem vágytunk senki másra. Úgyhogy sztem is hülyeség, h élje ki magát. Nekem is ezzel a dumával jöttek páran, de nem lett igazuk :D
2009. jún. 9. 22:19
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igyekszek nem aggódni emiatt. Alapvetően megbízom benne, csak hát annyit lehet olvasni róla, hogy a férfiak így ösztönlények meg hogy úgy fajfenntartás...és ezért piszkálja az agyamat. De kicsit megnyugtattatok, köszi. :)
2009. jún. 10. 16:21

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!