Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csináljam magamnak az anális izgatást?
Figyelt kérdés
Van egy vastag dildóm de azt eddig sose sikerült bedugni, két ujjamat viszont igen. HOgyan tudnám behelyezni a nagy dildómat?2009. jún. 9. 17:46
2/12 anonim 

válasza:

előbb rakj be egy kaktuszt! én is azzal szoktam! utána biztos siker!
3/12 anonim 

válasza:

ne foglalkozz velük!! síkosító nélkül nem igazán ajánlatos, ha nem akarsz közben vagy utána kellemetlen érzéseket okozni magadnak.hány éves vagy?
4/12 A kérdező kommentje:
22 vagyok, és tudom hogy kell sikosító, vettem durexet, gondoltam az a legjobb, mentolos:) tudom hogy hülyeségeket beszélnek... le vannak pontozva:)
2009. jún. 9. 18:27
5/12 anonim 

válasza:

mentolosat análba szerintem ne!!! eléggé kellemetlen érzés, bár csak egyszer próbáltuk párommal azzal, de nem igazán jött be vele a dolog...
6/12 A kérdező kommentje:
oké
akkor a mentolos kilőve:)
2009. jún. 9. 18:57
7/12 anonim 

válasza:

Még nem volt anális tapasztalatod? első
9/12 anonim válasza:
Szerintem a fokozatosság elvét lehetne követni ate esetedben:
Szerintem egy közepes vastagságúval kellene kezdeni, hogy hozzászokjanak az záróizmok a közepes mérethez, majd amikor simán bemegy a közepes, akkor folytatnád a meglévő naggyal.
Persze lehet, hogy a nagy is becsúszik előbb-utóbb, de az lehet, hogy csöppet fájdalmasabb lesz, mintha fokozatosan tágítanád magad. Mondjuk az ujjaid számának növelésével, viszont azért ma már vannak kényelmesebb eszközök is erre, ezt te is tudod.
Így 22 évesen majd eldöntöd ezt te, melyik a jobb neked.
Van más módja is, de ahhoz már férfi kell:)
10/12 anonim 

válasza:

Sok sok síkosító,élvezkedés,egy ujj-két ujj és hopp. :) Én így kezdtem. :)
24/L
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!