Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti látványra milyen férfi csupasz férfi testtől izgultok fel legjoban?
Figyelt kérdés
Itt most nem arra vagyok kivánci h mindegy csak szeressem a pasit, hanem h valójjában mi az a látvány ami beindit benneteket?2009. jún. 9. 16:45
1/15 anonim 

válasza:

Legyen izmos, és sármos. Ne túlgyúrt, de azért legyen nah. A feneke legyen jó feszes, és a szerszáma... :D
2/15 anonim válasza:
szép formás kerek jó kis kemény fenék :)
3/15 anonim 

válasza:

Sármos, férfias, magas, szőrtelen (mármint a felsőteste) és izmos, de ahogy az egyik válaszoló is írta, nem kell, hogy túlgyúrt legyen.
4/15 anonim 

válasza:

egy ilyen már megteszi :-)
5/15 anonim 

válasza:

én szeretem a picit "mackósabb" hasat:)
nem kell kockahasnak lennie , sem sörhasnak hanem amin van mit fogni:P
6/15 anonim 

válasza:

ez a csávó ami a linken van nagyion szőrös...nemteccőőős :D
7/15 anonim válasza:
Ez a csávó... Ez nagyon jó! Hát én el tudnám képzelni ezt a "csávó"-t!!!
9/15 anonim 

válasza:

csupasz mellkas, ne legyen kigyúrt, se mackós. vékony legyen, de ne kórosan sovány.
10/15 anonim 

válasza:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!