Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lányok! Amikor először azt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Amikor először azt hittétek, h orgazmusotok van, az is volt?

Figyelt kérdés

csak azért kérdezem,mert nekem 20 éves koromban volt/van először orgazmusom, legalábbis azt hiszem,h ez az

a szerelmemnél jobban nem izgatott fel senki és semmi

ilyet még nem éreztem, de nagyon rövid ideig tart, kb 5másodperc és nagyon jó ,de mégsem érzem azt,h "na most kielégültem"

lesz ez még jobb is? :D

2009. jún. 9. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:
74%
az volt. és lehet, h lesz még jobb, nem lehet tudni :)
2009. jún. 9. 15:33
 2/5 anonim ***** válasza:
74%

hát igen :D

lehet ám azt tudni hogy mikor van orgazmusod még akkor is ha elsőre :)

egyszerűen érzed hogy na ez most bizony az volt :)

2009. jún. 9. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
55%
Nekem az volt.:) Remegsz, megfeszülnek az izmaid, végigjár a melegség és legszívesebben ordítanál. Valahogy így megy ez...de utána nem kívánod annyira a szexet és egyéb dolgokat,tehát lesz ez még jobb is, ne félj,csak engedd el magad!
2009. jún. 10. 13:34
 4/5 anonim ***** válasza:
32%
ha csak "azt hiszed" akkor nem volt :) ha lett volna, akkor tudnád és nem csak hinnéd :)
2009. szept. 2. 15:10
 5/5 anonim ***** válasza:

Á dehogy! Az semmi volt, amire eleinte azt hittem.

19 évesen volt először normális orgazmusom, az már igazi volt, attól már sikítani kellett. :) Jó, ez nem mindenkinél így van! De tény, hogy abszolút lebegő kielégülést éreztem utána, meg ezt a "nem akarok megmozdulni" érzést. Az igazi orgazmus MÉLY - és arról tudod, hogy az. Azóta 9 év telt el, ahogy felfedeztem dolgokat, mindig egyre jobb lett. De a partneren is sok múlik, mennyire ügyes, és mennyire függ a férfiúi büszkesége attól, hogy Téged ki tud-e elégíteni.

Ebből a kis enyhe érzésből lehet, hamarosan igazi orgazmus lesz. Csak figyelj a tested jelzéseire, és a pároddal se félj közölni, hoyg mi, hogy jó.

2009. szept. 2. 15:36

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!