Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnömet én szeretem orálisan kielégiteni, de ö csak kézzel csinálja. Miért?

csak úgy tudod meg, ha megkérdezed tőle. mi nem vagyunk ő, ezt csak a barátnőd tudja elmondani.
ha soha nem mondja hogy csináljátok, akkor lehet hogy nem egy szexmániás típus, vagy nem szeret kezdeményezni, ezért neked kell. :D

Hali
úgy, hogy leültök, és megbeszélitek, hogy neked is jó lenne, ha nem csak kézzel, hanem szájjal is kielégítene.
légy vele öszinte.

Én azt javaslom, előbb Te bizonyítsd be neki, milyen jó dolog is az orális szex. :) Ha nem akarja megengedni, hogy a lába közé bukj, kérdezd meg, miért nem akarja, hiszen Te örömet akarsz neki okozni! Próbáld finoman meggyőzni, mondd azt, hogy ha nem lesz jó, abbahagyod! (és tégy is úgy, bár szerintem ha megtapasztalja, milyen érzés egy nyelv a csiklóján, plusz a kezed a "bejáratnál," nem fogja kérni, hogy fejezd be)
Ez előjáték részének is nagyon jó, ha jobban felizgul, szerintem a behatolást is jobban fogja élvezni.
Egy ideig csak rá koncentrálj, ne követelőzz - hidd el, megéri a befektetés!!!! Ha már elélveztetted jó sokszor, szívesebben fogja rászánni magát, hogy bekapja a farkad.
Tapasztalatból írja ezt Neked egy 28 éves nő! :)

nekem a barátom az első meztelen petting során nyalta a puncimet, de én még kb másfél-2 évig nem kaptam be a farkát. nem tudom pontosan,h mikor ,de sztem olyan 1 év után én említettem meg neki,h remélem nem baj,ha nem kényeztetem orálisan, és azt mondta,h nem, nagyon szeret,stb... és már egy idő után én kívántam iszonyatosan,h a számmal is csináljam neki. és amikor először csináltam,nagyon élvezte, és örült, most már alig van olyan szex,amikor kihagyjuk az orált :)
én nehezen rázódtam bele, de most már eléggé benne vagyok
sztem is légy türelmes
én az egyik pillanatról a másikra váltottam azon,h nem kapom be :P

Figyelj utolsó olvasd el amit a kérdező írt!
Ő SZOKTA CSINÁLNI
én egyszerüen javasolnék egy 69-est

Ok, utolsó, igazad van, látom.
Ebben az esetben is türelmet javaslok, tényleg sok nőnek akár 1-2 év stabil kapcsolat is kellhet, mire elkezd kedvet érezni a dologhoz. Azt javaslom, ne erőltesd, ne pukkadozz, ha nem teszi meg, mert attól nem jön meg a kedve, és csak megterheled a kapcsolatotokat! (És főleg ne használj ezzel kapcsolatban obszcén kifejezéseket, mert az nem izgató minden nő számára!) Viszont ha elfogadó vagy, akkor hamarabb kiváltod belőle, hogy annyira elönti az irántad érzett szerelem :) (mert hogy "milyen türelmes, megértő pasi, mennyire szeret engem és mekkora orgazmusokat ad") hogy előbb-utóbb megteszi Neked.
A 69 nem hiszem, hogy mindenkinek jó, - még nem összeszokott pároknak szerintem nem - mert akkor a nő nem tud csak magára figyelni, és úgy nehezebben élvez.
De megpróbálni meg lehet, miért is ne?

Az első, és legfontosabb dolog, hogy megbizonyosodj arról, hogy tényleg élvezi a dolgot, és eljut a csúcsra... Azt írtad, hogy szerinted élvezi, de ez úgy jön le, hogy nem vagy benne biztos...
Vannak a női orgazmusnak igen jól látható és érezhető jelei, ezeket nem lehet összetéveszteni semmivel! :)
Ha sikerül teljes mértékben kielégítened, akkor kívánni fogja a dolgot, és ő is kezdeményezni fog. A kölcsönösség előbb utóbb létrejön, de ehhez olyat kell nyújtanod, ami után meg se tud szólalni, csak fekszik rajtad jó pár percig! :)
Keresgéld a G pontot, és izgasd azt. Ha már extázisba került, nyugodtan behatolhatsz, és akkor szinte mindegy lesz, hogy milyen pózban csináljátok, el fog jutni a csúcsra. Megfogja hálálni, abban biztos vagyok! De semmiképp se erőltesd, de jó ha letudsz vele ülni finoman megbeszélni ezeket a témákat!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!