Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18-év felettiek 1-héten hányszor szeretkeztek? És milyen gyakran kívánjátok a szexet?
Figyelt kérdés
2009. jún. 9. 13:26
1/12 anonim 

válasza:

mindkét kérdésedre a hét minden napján a válasz :D
4/12 anonim 

válasza:

minden nap, és van hogy naponta 2x (heti egy nap 3x is).
5/12 anonim 

válasza:

Hát Én ritkábban mint ahogy szeretném!Heti kétszer nagyon ritkán háromszor!De volt olyan hogy hetente egyszer csak!
Kicsit megváltoztathatom a kérdésedet?:)Én úgy tenném fel a kérdést hogy mellé kiváncsi lennénk arra hogy hány évesek vagyunk és hogy mióta vagyunk együtt a jelenlegi Párunkal!
Mert eleve egy 19éves lány aki egy hónapja van együtt a Párjával többször szeretkeznek mint mondjuk egy 32 éves nö aki 13 éve él párkapcsolatban.
28/L 12 éve élek kapcsolatban.
6/12 anonim 

válasza:

én 24 vagyok és egy héten 15-20 alkalommal :DDD :O komolyan.
7/12 anonim 

válasza:

13:41-nek: Egyet értek, én is többet kívánom mint amennyit együtt vagyunk... A kérdésbe egyébként tényleg sokminden belefér. Én kívánom szinte mindig. Naponta többször, de szex csak hetente 1-2 alkalommal van.. F28
8/12 anonim 

válasza:

hetente 1-3 alkalommal kívánom..és mikor kívánom, akkor szex is van. :D 24/L
9/12 anonim 

válasza:

Miden áldott nap minden órájában és percében mindenhol.:) A párom miatt sajnos 3 hónapja semmi (stressz,munka...), nagy erő kell hozzá, na de ez a szerelem. :)
L/24
10/12 anonim 

válasza:

18évesek vagyunk másfél éve járunk viszont sajnos hétközben csak egy napot tudunk talizni távolság miatt de a hétvégét együt töltjük mindíg. amikor együt vagyunk akkor szinte minden este bár előfordult már hogy kimaradt meg olyan is, hogy egész nap ki se száltunk az ágyból:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!