Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érzem szinte semmenyire a Páromat ha Én vagyok felül?

Nekem sem igazán élvezetes az együttlét, ha felül vagyok. Főleg azért, mert a párom nagy szerszámmal rendelkezik, és ha nem figyelek, eléggé fájdalmas lehet egy-egy mozdulat. Van a másik véglet is, mikor kisebb pénisszel van dolgunk, s mivel nem tud elég mélyre hatolni, azért nem élvezetes a lovagló póz, egyik félnek sem.
Mindenképpen próbálkozni kell, variálni, és előbb-utóbb megtaláljátok a nektek megfelelő pozitúrát.

én ha felül vagyok, általában ráhajolok a pasira, a megfogja a fenekem és akkor is ő mozog.. alulról... valahogy más, és így jó neki is nekem is, egyébként én se nagyon érzem ha merőlegesen ülök rajta:)
vagy még, ha a pasi leül egy kanapéra mondjuk, te pedig az ölébe ülsz, az is más úgy, ráadásul ha a háttámlába kapaszkodsz, mozogni is tudsz jól. nekem ezek jöttek be:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!