Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2-3 korty alkohol segíthet azon hogy ne menjek el olyan hamar?

igen de ha nagyon sokat iszol esetleg berugsz és akkor ki tudja mi lesz :S Ajj
PLS Hasznos-t :)
Szerintem ne piálj! Undorító leheleted lesz, ami a barátnőd számára rémálommá teszi az egész együttlétetek.
Csak őt kényeztesd, van kezed, nyelved... Amikor már a csajszi nem bírja, akkor vedd elő a szerszámot, és jöhet a mehet.

egyetértek a 10.39-el :)
nem kell hogy büdös alkoholos legyen a szád mert még a kedve is elmegy a dologtól a lánynak... :/
L/17

figyi ha rám halgatsz nem szórakozol ilyennem mert 1 alkesz leszek 1 idő után 2 ugyanúgy gyorsan fogsz elmenni
tanács:
gyakorolj... csináld magadnak majdnem orgazmusig aztán kicsit pihenj de maradjon meg az erekciód és utáéna folytasd megint majdnem orgazmusig. ezt jácd el jó sokszor legaláb fél órán át (utána azért menj el mert ha éegközeleb barátnőzöl akkor 2mp alat kész leszek:D)
ha ezt gyakorlod szorgosan akkor sokkal továb fogod bírni az ágyban.tapasztalatból mondom mert én világ életemben így csináltam (mert így seretem). most simán megy másfél óráig pedg arra knocentrálok, hogy minnél hamarab elmejek:D hajrá rem segítettem, bocs az OFFért
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!