Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki van száradva a fitymám kb 3-4 napja. Kenegetem testápólóval de nem akar javulni. Mi lehet ez? Ugye nem körülmetélés lesz a dologból?
Figyelt kérdés
:(:(2009. jún. 9. 08:52
1/12 anonim 

válasza:

Nemtom, mert engem már néhány évesen körülmetéltek, de egyébként nem olyan rossza az csak néhány hétig fáj iszonyatosan és nemtucc hugyozni ^^
2/12 anonim 

válasza:

Utoljára nekem 6 évesen volt ilyen :D 14/f vok. Akkor nekem is kiszáradt én nekem minen nélkül 2 hónap volt mire "megjavult" Igyál sokat!
3/12 A kérdező kommentje:
2 hónap??? :O az iggen:(
2009. jún. 9. 10:26
4/12 anonim 

válasza:

Szerintem menj el a háziorvosodhoz.Mert lehet,hogy valamilyen bőr gombád van azt pedig kezelni kell!!!!!!!!
Ne parázz a doki nem fog kiröhögni ennél cifrábbat is látott már elhiheted!
5/12 A kérdező kommentje:
Voltam már dokinál, azzal nincs baj... Csak nagyon félek és nem szeretném, hogy metélés legyen a vége:( Gombás fertőzésnek lehet ilyen száradásos tünete?
2009. jún. 9. 10:42
6/12 A kérdező kommentje:
Vagy esetleg Canesten krém jó arra a részre is?
2009. jún. 9. 10:43
7/12 anonim 

válasza:

A metéléstől se rémülj meg, nem olyan rossz ám mint gondolod:) sőt nekem kiferjezetten tetszenek a metélt férfiak, hála az égnek, engem egy ilyen pasival hozott össze a sors, azóta átlagosra nem is vágyom, a különleges jobb.
8/12 A kérdező kommentje:
Hát lehet h jobb... De a műtét elég rémisztő, na meg hát az h utána hetekig nagyon fáj és 2-3 honap mire rendbejön teljesen:S
2009. jún. 9. 11:53
9/12 anonim 

válasza:

igen, de sztem egy metélt srác kifejezetten sexy ..
amúgy nemtom, de miért nem mész el egy magán bőrgyógyászhoz aztán legalább 100%-os választ kapsz?? !!
10/12 A kérdező kommentje:
Holnap korán reggel megyek urológushoz, aztán majd ő megmondja mi van:) csak félek nehogy nagy gáz legyen
2009. jún. 9. 12:48
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!