Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Miért foglalkoztok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Miért foglalkoztok ennyit a méreteitekkel?

Figyelt kérdés
Szerintem ez másodlagos. Én találkoztam görbével, egyenessel, naggyal, kicsivel.. és azt hiszem ennyi volt. :D Na szóval mindegyikkel ugyanolyan különleges volt! Tény, hogy más volt, és van különbség, de nem negatív értelemben. Ha kicsi nektek, ha nagy, ha görbe, ha mit tudom én micsoda.. Tanuljatok meg vele bánni de mindenekelőtt fogadjátok el, mert a párotok is csak így tudja elfogadni, ja és ne kérdezősködjetek baromságokat. Nincs két egyforma ember (de szar is lenne) szóval különböznünk kell, és így találja meg mindenki a neki valót. Ez a kis analóg szerintem a női mellekre is igaz. Cáfoljatok meg uraim, hölgyeim, ha nincs igazam. 24/L
2009. jún. 9. 08:49
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát igen............

Csak tudjátok mi a baj? A kérdésemet szerintem csak azok olvasták el, akik értelmes emberek, akik már amúgy is tisztában vannak azzal, amit leírtam.

Az "önbizalomhiányos méretkérdezők" tutti nem olvasták el sem amit én írtam, sem amit Ti és tuttira továbbra is jönnek majd a centik! Ami engem nem zavar, mert jót mulatok rajta! Csak vegyük már észre, hogy különbözünk, különböznek az igényeink. Hogy válaszoljunk arra, hogy XY-nak jó e, hogy XY-nak X centis a szerszáma? Nevetséges!

Amiket válaszoltatok, összegyúrnám egy jó nagy egésszé, és komolyan mondom, hogy osztogatnám az ilyen kérdések feltevőinek! Ja és a legjobban a "védelmes válaszoló" tetszett. Igen, ezt védeni kell!!! Senkinek semmi köze hozzá! Barátnőm szokott "kérkedni" azzal, hogy a pasijának a mellkasáig felér. Jót nevetek és közlöm vele, hogy ha Neked ez a jó, egészségedre.

Végszónak meg még annyit mondanék, hogy: MINDANNYIAN ÍGY VAGYUNK TÖKÉLETESEK AHOGY VAGYUNK!!! A hibák csak nekünk tünnek fel, más lehet fel sem fedeznék, akkor meg mindek hívjuk fel rá a figyelmet?

2009. jún. 9. 12:17
 12/13 anonim ***** válasza:

11:48-as vagyok. Elrontottam a válaszomat. Természetesen ezt akartam írni: az tesz fel olyan kérdéseket,h mekkora a péniszetek,aki nem tudja használni,vagy nem használta még.

Sorry:S

2009. jún. 9. 12:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Szerintem az már rossz, ha valaki megméri ((:

Most mondanám, hogy szimpla nehéz felfogás, mert az összes méretes kérdés végig van vele írva, hogy NEM A MÉRET SZÁMÍT.

2009. jún. 9. 17:08
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!