Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, h a pasi minden szeretkezés után egyböl megy a fürdöbe lemosni magát?
Figyelt kérdés
Annyira megalázó,kérdeztem,h tölem undorodik-e ennyire,de azt mondta,h nem,csak pisilni megy. Na de mindig pont szex után?2009. jún. 9. 07:11
11/15 anonim 

válasza:

Én is egyből megyek megmosni magam, nem tudom ezzel mi a probléma. 21/F
12/15 A kérdező kommentje:
Nincs vele gond,csak jo lenne még sex után összebujni kicsit,de nem,mert egböl kimegy. Ok,h lemossa magát,de nem lehetne egy kicsit szusszanni elötte? Néha azt gondolom,h tölem undorodik...
2009. jún. 9. 13:13
13/15 anonim 

válasza:

Ezt miért nem vele beszéled meg?
14/15 anonim 

válasza:

Ja, sztem ha szólnál neki, simán ott maradna veled akár 20 percet is. Amíg csak nem viszket neki. Mert bizony a "cucctól" simán is viszket, hát még ha gumit is használt...
Én maszti után is mosom azonnal.
Pisilni meg amúgy a lányok is mindig rohannak orgazmus után... :D
15/15 anonim 

válasza:

Nincs ebbe semmi nem undorodik tőled, az én pasim is jó nem rögtön kb. 5-10 perc után megy pisilni utána meg lemossa. Én is rákérdeztem már, azt mondta, hogy csípi és rossz érzés, de ezt az előttem írók, szerintem inkább fiúk, akik ezt jobban tudják. de én is szeretek kimenni megmosakodni mert később már rossz érzés és kellemetlen a szaga.
szóval inkább örülj, hogy ilyen ápolt, de arra nyugodtan megkérheted, hogy egy 5 percet még maradjon veled. meg fogja tenni tuti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!