Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A fitymának magától kell...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fitymának magától kell lehúzódnia a makkról?

Figyelt kérdés

Szóval amikor beindul az erekció, akkor a fitymának önmagától kellene, vagy nekem kell hátra húzom, hogy a makk előre \'törhessen\'?

És amikor elkezd lankulni, akkor magától kell vissza húzódnia vagy nekem kell vissza húzni?

(amikor merev állapotban próbálom felhúzni, akkor kicsit kellemeteln)

/és ne b*sszatok le légyszi/

2009. jún. 9. 00:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
igen ezt manuálisan kell elvégezned :P
2009. jún. 9. 00:31
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell hátra húzni:)

Nekem is szorosabb ott a bőr, és nekem sem a legjobb úgy hátrahúzni, de ez van sajnos:)

-ReapeR-23/F

2009. jún. 9. 00:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

ha kellemetlen érzést kelt, akkor lehet fitymaszűkülés-ha mindig fáj, ha csak mostanában, akkor inkább gyulladás. Nézz be egy dokihoz...

deeta

2009. jún. 9. 02:17
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak gyakorolnod kellene! Próbáld többször, hevesen 100-120 -szor egymás után a fitymádat előre és hátra húzni. Majd írd le mit tapasztaltál! (A századiktól már be is gyorsíthatsz)
2009. jún. 9. 07:24
 5/5 A kérdező kommentje:
est e kipróbálom ;)
2009. jún. 9. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!