Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Igaz az h a pasikra ellenkezől...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az h a pasikra ellenkezőleg hat az alkohol nagyobb mennyiségben mint a csajokra erotika terén? Nehezebben mennek el ha ittak?

Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 23:16
 1/9 anonim ***** válasza:
88%

HUh vagy nem is képesek elmenni...én már találkoztam olyan alkalommal, hogy én totál be voltam gerjedve a piától, de a srác, már fel sem tudott állni...( Ez az exemmel volt mind2-en részegen)

Jelenlegi párommal mikor mind2en be vagyunk rúgva hihetetlen jókat.....

2009. jún. 8. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez általában igaz a pasikra...

(sajnos)

*

2009. jún. 8. 23:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

az alkoholtól (mennyiségtől függően) jóval később következhet be az orgazmus, DE mindkét félnél. tehát ha a lányok isznak ők is nehezebben mennek el, akárcsak a fiúk

20/L

2009. jún. 8. 23:28
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Az eddigi pasijaimnak fel sem állt már 2-3 sör után sem. Nem tudom miért.
2009. jún. 8. 23:33
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
abszolúte igaz... le a kalappal az olyan srác előt aki piásan ki tudja elégíteni a barátnőjét... az olyan csaj előt meg pláne aki ki tudja elégíteni a piás barátját mert az szinte lehetetlen
2009. jún. 8. 23:40
 6/9 anonim ***** válasza:
71%

Az alkohol 100%-ig képes gátolni az erekciót.

Az egy több lépcsős folyamat, amit teljesen szétbarmol az alkohol.

2009. jún. 9. 00:21
 7/9 anonim ***** válasza:
alkoholizálás után a párom is, és én is sokkal nehezebben megyek el. 24/L
2009. jún. 9. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
igen, igaz teljes mértékben. (persze, lehet hogy vannak kivételek, de nem sokról hallottam)
2009. jún. 9. 13:34
 9/9 anonim ***** válasza:

a sörben van is valami anyag (elem/természetes vegyület), ami nehezíti az erekciót.

Amúgy nekem nagyon hullarészegnek kell lenni ahhoz, h ne álljon fel... túl a hányásos fázison pl.

Viszont valóban nehéz úgy elmenni, és így simán megeshet, h elfáradok a nagy ugribugrálásban, és "ő" is lemerül :)

Marad a kézzellábbal akkor. Talán úgy a lányok is könnyebben elmennek részegen.

2009. jún. 10. 04:13

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!