Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg jobb a szex egy hatalmas szerszámú pasival, mint egy olyannal, akinek átlagos van?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 20:37
1/13 anonim válasza:
Nem!Szerintem egyáltalán nem jó ha nagy az szerszám."nem a méret a lényeg" a mondás is így tartja és igaza van.Én voltam nagy méretű pasival és fájt.Egyáltalán nem tudtam élvezni.Viszont egy átlagos méretű pasi sokkal kielégítőbb.:P
2/13 anonim válasza:
Ez hülyeség....Ha tudja használni,akkor tökéletes.Amúgy meg egy hatalmas szerszám baromira tud fájni is...
3/13 anonim válasza:
Nem minden esetben, volt már mindkettőhöz szerencsém, az a nem mind1 h h használod.Persze jó a nagy ha ő is tudja azt használni, de ha már választani kell a kicsi szerszám és jó, vagy a nagy szerszám és rossz használat között akkor a kicsit választanám:)
4/13 anonim válasza:
Ugyanúgy lehet egy 20 centissel örömöt szerezni, mint egy 10 centissel. Az egyedüli dolog ami számít az az, hogy ki áll a másik végén.
5/13 anonim válasza:
Én pasi vagyok de SZERINTEM NEM! Csak azért mondom mert nekem nem nagy nem is kicsi..a 15ös átlag felett van mind1... És barátnőmnek pl menszesz után ígyis fáj ha teljesen benyomom. Szóval bőven elég az átlag is:)
6/13 anonim válasza:
hogyha nagy, akkor az bizony fáj a lányoknak, főleg amikor hátulról... viszont tényleg az a lényeg, hogy hogy tudja használni. ha figyel a nőre, és nem nyomja be teljesen, akkor nem fog fájni.
szóval a kérdésedre válaszolva: nem jobb a hatalmas szerszám :)
7/13 anonim válasza:
atól függ kinek mekkora a nagy.
8/13 anonim válasza:
19/5,5 centis szerszámom van, és a barátnőm még magához is húz, hogy menjen be teljesen, mert neki úgy sokkal jobb. Biztosan egyénfüggő a dolog de vannak kivételek is.
20/F
9/13 anonim válasza:
az enyém 18 cm-s...és a barátnöm imádja!.nem kell ennél nagyobb az biztos!...de szerintem egy kisseb is böven lehet "hatásos"
17/F.
10/13 anonim válasza:
Attól függ ha szereted karóra huzatni maga akkor biztos vagy bedugja elől kijön hátul szisztéma.XD Amúgy igaz nem a méret a lényeg egy kicsi de gyorsat sokkal jobban lehet élvezni mint egy nagy és lomhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!