Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy lehet a legjobban felizga...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet a legjobban felizgatni a a sex előtt a lányokat?

Figyelt kérdés
18 éves vagyok és a barátnőm még szüz és fél még a sextől de akarja 17 éves és azt szeretném hogy az első legyen neki a legtökéletesebb tanácsot kérnék tőletek mit tegyek sok választ várok inkább lányoktól
2009. jún. 8. 19:10
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

először áraszd el csókokkal, a száját a nyakát a fülét, suttogj a fülébe hogy mennyire kívánod és szereted,

fektesd le az ágyra, simogasd , már jöhet a tapi is és ha ugyérzed eljött az ideje nyulj be a bugyijába , izgasd a csiklóját , aztán a nyelvedet is használhatod , majd nyulj be, keresd meg a G-pontját és azt izgasd az ujjaddal , végezz "hívógató" mozgást vele, nem kell túl erősen de ha gyengén csinálod nem akkor a hatás.

dióhéjban ennyi:)

Nálam ez vált be, és ha jól csinálod eltarthat több mint fél - 1 óráig, fontos hogy sokáig izgasd az első előtt!

Tuti siker lesz meglást:)Ő fog magára rántani hogy hatolj már be végre:D

2009. jún. 8. 19:18
 2/5 anonim ***** válasza:

ez igaz de ha fél tőle fontos h érezze közben mennyire szereted és mennyire biztonságban van melletted:)nálam is igy volt ez:) csak szép lassan és ovatosan ahogy neki joo:)az elsőhöz kell sok idő:)

17/L

2009. jún. 8. 19:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Először használd bal oldalt a keresőt, mert naponta 2-3X felteszik ezt a kérdést.
2009. jún. 8. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Szerintem csak simogasd öt elöször jó sokáig mondjuk tv nézés közben,pl. az arcát,karját,én azt szeretem ha a derekam simizi a párom. :) De ne nyulj neki intim területre! Ettöl el tud lazulni,ez a legfontosabb! Késöbb lehet máshol is simi,pl. a mellkasát,majd a mellét,ha eléggé feloldódott,ettöl már beindul és menni fog a többi magától! :) Szerintem! 22/l
2009. jún. 8. 19:58
 5/5 radon ***** válasza:

19:18 és 19:58 nagyon jó.

OFF De ha tutira fel akarod izgatni, súgd a fülébe, remélem leszel olyan jó mint a legjobb barátnőd.

2009. jún. 9. 10:54

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!