Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
22 évesen merev állapotban a 13 cm-es pénisz kicsinek számít?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 17:07
2/23 anonim 

válasza:

hát, abból kiindulva, hogy a magyar átlag 14cm, nem vészes, ha meg találsz mellé egy olyan puncit, aminek pont ez a méret a megfelelő, akkor nem lesz gondod ;)
20/L
3/23 anonim 

válasza:

figyelj ez tényleg gáz de ha van pénzed próbákoz meg a bathmate-el(hidropumpa) .Az elég jó .Nekem nem kell használni (mert kis gyerek vagyok :15) .De interneten sokat olvastam és elég jól beválik .
4/23 anonim 

válasza:

Semmi baj vele. Én 24 vagyok és az enyém 12(mereven). Tudod, Polski, Audi motorral! Ennyi!!!
5/23 anonim 

válasza:

nekem pedig 10 cm es senki nem panaszkodott
aki azt irja kicsi az nem tudja megbecsulni es nagyravagyo
7/23 anonim 

válasza:

Mit akartok ekkora farokkal,egyik csaj se ilyenre vágyik...kicsit sokat gondoltok magatokról...deh minek???:S
8/23 anonim 

válasza:

Hogy kicsinek számít-e? Igen ! Hogy ciki ? Relatív .
sztem az , de mint mondtam relatív.
valszeg nemdobnám ki emiatt a barátom ha szeretem
9/23 anonim 

válasza:

NYUGI SZERINTEM NEM GÁZ NEM AZ A LÉNYEG MEKKORA HANEM HOGY HOGYAN HAZSNÁLOD ;)
10/23 anonim 

válasza:

Enyém pont akkora csak 2 évvel vagyok fiatalabb. Én is cikinek érzem de nem tudom egyébként miért. Nemrég láttam itt egy kérdést : mit tegyek 26cmes a péniszem és barátnőmnek fáj stb... na szted? mi a jobb? az vagy amilyen nekünk van? Elismerem nem ártana ha nagyobb lenne, de ha szeret valaki nem azt nézi emg először h ennek csak ekkora?!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!