Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért tartanak/undorodnak annyian az orális szextől?
Fiúk is és Lányok is. Nagyon sok helyen olvasom, hogy egyszerűen nincs orális szex, a lány megalázónak tartja, a fiú pedig akarná, a fiú nem akar nyalni mert fúúj...kédezem én mi ebben a megalázó? elvileg annak csinálod akit szeretsz?! nem?! az orál szex ráadásul nem is jár fájdalommal ( azért írom, mert pl vannak lányok akik az análtól azért tartanak mert fáj.), tehát az sem lehet kizáró ok...tényleg érdekelne, hogy miért nem szeretik ennyien a dolgot:)
20/L

Én pl szeretek...:D ennyi a barátom meg egyenesen követeli néha nálunk ez egyáltalán nem probléma...sztem nagyonis élvezetes...a barátom is szereti ha csinálom ha csinálja aztis...ha csak annyi is hogy örömet okozol a társadnak már azzalis megéri sztem...
18/L

Én imádom. Egyszer kipróbálnám, hogy öt-hat fiút elégítsek ki orálisan egyszerre. Milyen jó lehet, amikor egyszerre rád élveznek...
21/L

Én is nagyon nagyon szeretem. Sosem hallottam szeretkezés alatt olyan hevesen nyögdécselni a páromat, mint néha néha egy-egy orál alkalmával, és ez mindent megér! :)
19/L

Én sem tudom,miért nem szeretik...ha nem is viszik végig, de előjátéknak nagyon jó, sőt, abba kell egy kis nyali-fali ott lent.
Viszont ez télleg csak akkor működik, ha szereted az adott embert és elfogadod, ahogy van. Mondjuk én, ha nem így van, akkor sehogy sem tudok szeretkezni, szal vagy mindent vagy semmit.
Minden esetre, akik kifejezetten undorodnak, nézzenek kicsit magukba!
Lehet, nem a megfelelő emberrel vannak, akibe szerelmes vagy, attól nem undorodhatsz. És ha igaz köztetek a kötelék és csinálod a párodnak, ő meg elélvez, az is a szerelem jele, és a nedvek természetesek , jah és higiénikusak, mert belülről jönnek, akár lányról, akár fiúról van szó! :)
Múltkor írta v.ki, hogy már a barátja előváladékától is undorodik, pedig az, "az elvileg szerelme" örömének és élvezetének jele...:o
Sz.tem az emberek nagyon elszálltak a divattól, szőrtelen, vasalt hajú fiúk, baba arccal, rózsaszín pólóban, most már csak azt kívánják a kislányok,hogy sperma se jöjjön belőlük és kész a tökéletes pasi...akkor inkább járjanak lánnyal...
De a szépen megmosott, leborotvált puncira fanyalgó pasik se jobbak...pfff. SZERINTEM K*RVA GÁÁÁÁZ HOZZÁÁLLÁS! A SZEX A NEDVEK KEVEREDÉSE, EZ VAN, aki nem elég érett rá érzelmileg, az magára vessen.
hajaj nagyon örülök ezeknek a válaszoknak :)
de meglep, hogy nem mernek felszólalni az ellentáborból, más kérdéseknél, ami nem ilyen egyértelmű és szembevágó olyan fennhangon tudják hirdetni az igét, hogy csak na :P tessék ide is elmondani, itt a lehetőség ;)

én semmi undorítót nem tartok az orálban, pedig barátnőm nem is borotválja.
viszont ő nem szeretne kielégíteni (én nyitottam 20 perce 1 témát erről).
18f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!