Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ha egy pasi már elélvezett,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasi már elélvezett, utána jöhet egy 2. menet?

Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 16:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Miért ne jöhetne? Nem értem a kérdést... 21/F
2009. jún. 8. 16:20
 2/11 A kérdező kommentje:
márminthogy bírja e még hogyha már egy nap egyszer elélvezett....
2009. jún. 8. 16:21
 3/11 A kérdező kommentje:
am. egy nap mennyi a max. amennyit a pasi is meg a csaj is bír szexelni?
2009. jún. 8. 16:23
 4/11 anonim ***** válasza:
Ameddig áll még a pasinak. 2-3 menet bőven lehetséges 2 órán belül :D
2009. jún. 8. 16:30
 5/11 anonim válasza:

Ez nagyon egyénfüggő...

Neked kell kitapasztalni, hogy a párodnak mennyi esik jól. És persze mennyit bír.

2009. jún. 8. 16:31
 6/11 anonim ***** válasza:
Ez nagyon egyénfüggő.Valaki csak egy óra múlva képes újra,és van aki 3 perc múlva.
2009. jún. 8. 16:54
 7/11 anonim ***** válasza:
Valahol olvastam, hogy minimum 20 perc azért kell a "regenerálódáshoz", nálam specc kábé 1 óra. Kis szundikálás előtte... :) De ahogy előzőleg írták, egyénfüggő.
2009. jún. 8. 17:04
 8/11 anonim ***** válasza:

Persze hogy jöhet utánna a második menet. Nálunk volt olyan hogy 1 nap 5-6x is hancuroztunk igaz az utolsó után már hulla fáradtak voltunk :D Az meg hogy mennyit kell várni a két menet között az sokmindentöl függ, nálunk volt már fél óra is és volt már olyan is hogy csak gumicsere volt mert le se lankadtam igaz akkor kivoltam éhezve nagyon. :)

F/18

2009. jún. 8. 21:32
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekem csak gumicsere és megy tovább. Egy hétvége 3 csomag gumi, és nem vagyok gyorstüzelő...
2009. jún. 8. 21:36
 10/11 anonim válasza:
nekem mikor az első volt, a barátm elment én nem..... nagyon bántotta, folytattuk volna ha lett volna gumi :S
2009. jún. 17. 21:53
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!