Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Újjazás közben beszéd?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Újjazás közben beszéd?

Figyelt kérdés
Nemrég feltettem magamnak ezt a kérdést,hogy ha a barátom újjaz engem akkor beszélgetnénk e vagy valami...Elég buta kérdés,de érdekelne,hogy ha ti a párotokkal vagytok 2esben a szobában,akkor beszélgettek e közben,és ha igen akkor miről?:)
2009. jún. 8. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
87%
Mi max olyanról, hogy jó-e így neki vagy hasonlók. Szóval a holnap programot nem ilyenkor beszéljük át :) 21/F
2009. jún. 8. 16:21
 2/4 anonim ***** válasza:
70%
Miért is ne? :DXD figy legalább nem unatkoztok még akkorsem ha unalmas a story:DXD
2009. jún. 8. 16:33
 3/4 anonim ***** válasza:
84%
Mi szoktunk... Szerintem abszolút nem gáz, de csak is az odakapcsolódó dolgokról. Nem azt beszéljük meg hogy mit eszünk este, mert ha már ennyire máshol jár az eszünk akkor baj van, de kisebb bénázásoknál nevetünk egy jót, megbeszéljük hogy lenne jobb, vagy hogy az úgy most fú de jó, milyen pózt próbáljunk ki, ilyesmik :)
2009. jún. 8. 16:36
 4/4 anonim ***** válasza:

Régi emlékeim szerint lehet izgató közben a beszéd :)

Semmi fennkölt téma, én szeretem a perverz kérdéseket (pl. finooom,igaz?)és nyögdécselni közben.:)

24/L

2009. jún. 9. 14:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!