Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogyan zajlik nalatok a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan zajlik nalatok a szeretkezes?

Figyelt kérdés

Mit csinaltok, jol erzitek e magadokat, mennyi ideig tart.

remelem nem olyan mind nalunk h le vetkozunk osszebujjunk az ujjat megnyalazza beteszi a puncimba, fel percet - percet ujjaz majd be rakja a farkat es csokol es mogassa a farkat a punciba, mielott elelvez ki veszi es kiveri a hasamra majd elmegy es lemossa magat. Nalatok is igy zajlik vagy maskepp?

2009. jún. 8. 15:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
64%
Hát ez ebben a formában elég gáz. (Meg a helyesírásod is...)
2009. jún. 8. 15:44
 2/14 A kérdező kommentje:
ejsze te jobban irsz s jobban fogalmazol akkor majd irok privit neked h helyettem irj ki kerdeseket
2009. jún. 8. 15:51
 3/14 anonim ***** válasza:
97%
Hát én azért nem részletezném ennyire, de elég jól. :) Mi csak játszadozunk egymással, aztán egyikünk elkezdi vetkőztetni a másikat, és onnantól megy minden magától. Általában a nadrág rólam kerül le korábban, aztán amikor teljesen lázba hozott a srác, akkor róla is hamar. Előjátéknak mindig az történik ami jól esik, hol orál, hol csak kezek, és hempergés ezerrel. Aztán ha megvolt maga az aktus és elment, akkor még sokáig fekszünk úgy, hogy ő bennem van, és csak pihegünk, hallgatjuk egymás szívverését, öleljük egymást, aztán rendbe teszi magát, utána vagy zuhanyzunk egyet együtt, vagy rövid szünet után újabb menet. :)
2009. jún. 8. 15:51
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
hát mondjuk mi sem vagyunk ilyenek. szerintem kérd meg párodat, h legyen egy kicsit kreatívabb... mondjuk idő kell, míg kitapasztaljátok, h mi jó a másiknak. meg persze, h valami szerinted nem olyan jó, ahogy ő csinálja, mondd meg neki, ha meg tetszik, azt is... magától nehezebben tud rájönni
2009. jún. 8. 20:28
 5/14 anonim ***** válasza:
92%
Nálunk is pontosan igy zajlik, már kezd unalmassá válni, semmi kreativitás
2010. febr. 3. 16:00
 6/14 anonim ***** válasza:
97%

Ebből nekem az jön le, hogy a pasid nem foglalkozik veled. Beszélj vele, hogy változtasson, ha nem, dobd ki.

Ne legyél a szexuális eszköze.

2010. febr. 3. 16:05
 7/14 anonim ***** válasza:
91%
Meggyüvök a melóbul, asszony elém rakja a pörkőttet kovászossal, sopronival, benyomom, közbe nézem az ertéjellhiradót, oszt mikor asszony elmosogatott mán, én mög mögmostam a hónajjamat mög a lábomat, rálököm az ágyra, felhajtom az otthonkáját, berakom a túrórudit a szőrös pi.csájába, rángatom szuszogva egy párat, ű közbe csöndbe van, legfeljebb mögkérdi, kész vagyok-e má, oszt erre hama bele is cuccozok, osztjóvan, mehet mosakodni, én meg bevágom a szunyát, mer ötharminckó kelés van.
2010. febr. 3. 16:45
 8/14 anonim ***** válasza:
94%
beszélj a pároddal!ez nem szeretkezés...kényeztetés,az mindig kell előjáték stb.nem foglalkozik azzal h te mit szeretsz(szeretnél).Az én párom naon figyel rám és én is rá....szereti nézni ahogy élvezem és ugyan ez így van fordítva is.midenképpen mondd el h változtasatok és ugyan ez a tanácsom:dobd ki,ha nem megy bele .mert csak kihasznál....
2010. febr. 3. 17:22
 9/14 anonim ***** válasza:
60%
16 45...ezért még kapsz!!! lol
2010. febr. 3. 18:45
 10/14 anonim ***** válasza:
88%

A válasz megírásának időpontja: ma 16:45

csillagos ötös. ;)

2010. febr. 3. 19:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!