Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kollégiumban lakó lányok/fiúk!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kollégiumban lakó lányok/fiúk! Hogyan tudtok ott maszturbálni?

Figyelt kérdés
Úgy értem, hogy mégiscsak nehezebb a helyzet, mivel másokkal laksz együtt.
2009. jún. 8. 15:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
98%
Amikor "le kellene feküdni" és mindenki elhallgat +sötét van...én akkor szoktam "szép csendben";)
2009. jún. 8. 15:18
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
wc-ben például. Meg lehet találni a módját. Este az ágyadban nem javasolt, mert gondolom többen vagytok egy szobában és ott ciki lenne. Egyébként a srácok ebből sem csinálnak sokszor problémát.
2009. jún. 8. 15:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig megtalálatm a módját. Volt amikor egy közeli erdőbe mentem ki (az volt a legjobb) Volt, hogy nyilvános wc-ben végeztem el. De a kollégiumban is akadtak olyan eldugott zugok ahol lehetett. Az "izgalmas" helyek voltak a legjobbak, ahol bármikor arrajöhet valaki.
2009. jún. 8. 15:23
 4/12 anonim válasza:
98%
WC-ben, vagy van hogy nekem nincs első órám a többieknek meg van és akkor a szobában.
2009. jún. 8. 15:26
 5/12 anonim ***** válasza:
98%
En lany vagyok, leginkabb a WC-ben szoktam csinalni, vagy ejszaka, a sotetben, a takaro alatt. Viszont volt mar, hogy a szobatarsnom nappal elfelejtkezett magarol, es nekiallt, mikor ott fekudtem a szomszed agyon, az eleg ciki. Meg egy takaro sem volt rajta.
2009. jún. 8. 15:27
 6/12 anonim ***** válasza:
97%

Én idén izgalmas helyzetben voltam, mert vegyes szobába kerültem, egy szerelmes párral együtt, na ők nem zavartatták magukat, volt hogy éjszaka arra ébredtem, hogy nyögdöstek XD Meg jövök haza suliból, benyitok a szobába, odabent épp megy a menet, de még az ajtót se zárták magukra XD

Én azért inkább kimentem a vécére, ha nagyon rám jött a masztizhatnék. Lány szobában lehet, hogy mertem volna takaró alatt is, de így, hogy pasi is lakott a szobánkban, valahogy nem volt kedvem hozzá.

2009. jún. 8. 15:36
 7/12 anonim ***** válasza:
97%

fiuknak xtem konnyu dolguk van, de en csak fekve es ellazulva tudok masztizni. szoval wc,erdo es egyeb olyan helyek ahol nem lhet kenyelmesen lenni kilove. na meg a fiuk nem csattognak, de 1 lany ha benedvesedik annak neha hangja van.....

de ha a szobanak van sajat furdoje furkokaddal az xtem maris megoldja a problemat ;) vagy ha mas az orarendetek (ezert nem jo csoporttarsakkal lakni:p)

ejjel takaro alatt is lehet de az nem az igazi mivel folyton csak arra figyel az ember h ne csapjon zajt :-|

2009. jún. 8. 16:35
 8/12 anonim ***** válasza:
98%

Én régebben voltam kollégista, de ott a szobába mindenki szinte verte a farkát velem együtt.....ott nem volt ez

probléma, hogy megtudja a másik hogy mit csinálsz.Ez természetes volt. Az egész fiú részleg verte a farkát....

2009. jún. 8. 17:03
 9/12 A kérdező kommentje:
Ezt olyan nehezen tudom elképzelni, hogy egymás előtt vertétek...lányok is szoktak közösen ?
2009. jún. 8. 17:10
 10/12 anonim ***** válasza:
97%
A lányok nem igazán,mert "cikinek"tartják!!!
2009. jún. 8. 17:21
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!