Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kollégiumban lakó lányok/fiúk! Hogyan tudtok ott maszturbálni?

Én idén izgalmas helyzetben voltam, mert vegyes szobába kerültem, egy szerelmes párral együtt, na ők nem zavartatták magukat, volt hogy éjszaka arra ébredtem, hogy nyögdöstek XD Meg jövök haza suliból, benyitok a szobába, odabent épp megy a menet, de még az ajtót se zárták magukra XD
Én azért inkább kimentem a vécére, ha nagyon rám jött a masztizhatnék. Lány szobában lehet, hogy mertem volna takaró alatt is, de így, hogy pasi is lakott a szobánkban, valahogy nem volt kedvem hozzá.

fiuknak xtem konnyu dolguk van, de en csak fekve es ellazulva tudok masztizni. szoval wc,erdo es egyeb olyan helyek ahol nem lhet kenyelmesen lenni kilove. na meg a fiuk nem csattognak, de 1 lany ha benedvesedik annak neha hangja van.....
de ha a szobanak van sajat furdoje furkokaddal az xtem maris megoldja a problemat ;) vagy ha mas az orarendetek (ezert nem jo csoporttarsakkal lakni:p)
ejjel takaro alatt is lehet de az nem az igazi mivel folyton csak arra figyel az ember h ne csapjon zajt :-|

Én régebben voltam kollégista, de ott a szobába mindenki szinte verte a farkát velem együtt.....ott nem volt ez
probléma, hogy megtudja a másik hogy mit csinálsz.Ez természetes volt. Az egész fiú részleg verte a farkát....

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!