Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátnőm nem tudja elérni a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm nem tudja elérni a hüvelyi orgazmust,hogyan sikerülhetne már?

Figyelt kérdés

Ugy tudom,h ehhez idő kell,de ő max 6-8perc után megunja a szexet,és nem ér el a csúcsra,probáltuk már ujjal,olyan pózban ahogy álítólag ez könnyebben sikerül,de nem megy!!Mit tegyek,h sikerüljön?

A válaszokat kösz előre is!!

2009. jún. 8. 13:57
 1/5 anonim ***** válasza:

Szija! a hüvelyi orgazmust naon kevés nő tudja elérni!!!

Ehhez sok idő kell h a bnőd megtanulja....de sajna még nekem sem volt hüvelyi orgazmusom:(

De addig is izgasd neki a csiklóját és akk tuti elélvez...de nem sok különbség van a hüvelyi és a csiklói orgazmus között állítólag!!!

2009. jún. 8. 14:08
 2/5 anonim ***** válasza:
A volt barátnőm 27 éves korára sem tudta elérni, viszont egy jóval korábbi barátnőm már 17 évesen el tudta érni. Nyugi, én akkor 20 voltam. :) A volt barátnőm nem élvezte a szexet ő is megunta pár perc után, de azt a pár percet se élvezte. Mondhatni, csak hagyta, hogy betegyem neki. Csak ez így nem volt jó. Se neki, se nekem. A végén annyira elhidegültünk egymástól, hogy, bár együtt éltünk, hét hónapig nem szeretkeztünk, aztán szakítottunk is. SZóval a szeretkezés és az orgazmus egy sokismeretlenes egyenlet. Ki kell deríteni, miért unja meg. Ki kell próbálni, hogy sem ujjal, sem pedig pénisszel nem éri-e el. Ha komolyabban érdekel a téma és fontos, hogy a barátnőd élvezze, amit csináltok, írj nekem egy e-mailt, én pedig küldök egy videót "Női orgazmus minipack" címmel, amit egy havertól kaptam. Állítólag neki bejött! Ezt komolyan írtam! Z
2009. jún. 8. 14:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Én ennyit tudok hozzáfűzni:

[link]

2009. jún. 8. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Én most 19 vagyok, 2 éve élek szexuális életet... Másfél hónapja járok valakivel, és a hétvégén másodszorra feküdtünk le egymással. Az első nálam eléggé félresikeredett még anno két éve, így már kezdtem feladni a reményt hogy valaha is élvezni fogom a szexet, de rájöttem hogy nagyon partner függő, hisz a mostani barátommal a második együttlét, második meneténél mááár sikerült hüvelyi orgazmust elérnem úgy, hogy előtte sehogy senkivel, csak ha magamnak csináltam!

Fontos hogy ismerje a saját testét, és beszélgessetek nagyon sokat arról, hogy neki mi hogy jó, mi az ami kevésbé tetszett, és ne legyenek köztetek gátlások, mert ha azt mondja jó volt, és nem teszi hozzá, hogy "de lehetett volna jobb", akkor sosem fogja elérni a csúcsot!! Mond el neki, hogy benned bízhat, és nem fogsz megsértődni, ha arrébb teszi a kezed, vagy azt mondja ezt inkább így csináld, ne úgy, de fontos hogy kommunikáljatok. Esetleg bevethetnétek síkosítót is, azzal is könnyebben megy lehet! :)

2009. jún. 8. 16:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Kösz mindenkinek!Minden tippet használni fogok amit adtatok!Mondjuk a bizalom eléggé jol megvan,és meg is szoktuk beszélni ezt a dolgot!
2009. jún. 8. 23:46

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!