Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A durex melyik síkosítóját...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A durex melyik síkosítóját ajánlanátok? A melegítős (piros) ér vmit?

Figyelt kérdés
A simát (play feel) próbáltuk, de nagyon ragacsos és összeállt. Van esetleg olyan, amivel nincs ilyen probléma? Az íze mindegy, csak ne ragadjon és ne hagyjon foltot.
2009. jún. 8. 13:47
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Nekünk zöld van, enyhén mentolos. Nekünk nagyon bevált, tényleg bizsergető érzés! Foltot sajnos nem tudom, hogy hagy-e, ilyen szempontból nem figyeltem még meg.
2009. jún. 8. 13:52
 2/7 anonim ***** válasza:
Nagy dobozos. Lila! Csak sok kell belőle, mert hajlamos ragadni(Most látom, azt tapasztaltad). A többit ne. Nem jók. Én amúgy sem a durexre esküszöm. Az óvszerei jók, de a síkosítók kritikán aluliak. A hot glide síkosítót ajánlanám. Semleges, nem okoz irritációt!
2009. jún. 8. 13:53
 3/7 anonim ***** válasza:
Zöld? Jesszus! Én azt egyszer próbáltam. Ki is vágtam a szemétbe. Azt hittem, kigyullad a farkam!. Hot Glide rulez!
2009. jún. 8. 13:55
 4/7 anonim ***** válasza:

A barátom imádja a zöldet, neki az volt eddig a legjobb..ki kell próbálni.

A piros tényleg melegít, de az nem olyan jó, mint a zöld.

2009. jún. 8. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:

"A simát (play feel) próbáltuk, de nagyon ragacsos és összeállt."

Nekem ilyen problémám nem volt vele...

Mi csak egy borsónyi cseppet használtunk menetenként.

2009. jún. 8. 14:46
 6/7 A kérdező kommentje:

Nekem a héten épp 2 durex óvszer szakadt el, szal nem a kedvenc márkám, de sajna méretben csak az jó...

Síkosítót többfélét próbáltunk a szilikonos vált be. Sajnos a durex óvszer zabálja a síkosítót és emiatt rengeteg fogy, holott pl. masculanra régen pár csepp is elég volt, de sajna a mostani páromra nem jó a masculan :S Most már nem tudom megoldani a személyes vásárlást szexshopban, a postaköltség meg elég sok. Ezért gondoltam, beérem kevesebbel és a durexet próbáljuk ki, ami könnyen beszerezhető, de tanácstalan vagyok, melyiket is válasszuk.

2009. jún. 8. 15:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Hát végül is a pirosat vettük. Melegíteni semmit nem melegít, viszont elég jól csúszik, olyan mint egy szilikonos síkosító.
2009. jún. 9. 15:47

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!