Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ide! Ez most komoly?
Tegnap olvastam egy kérdést, ami arról szólt visszatszító-e a kilógó kisajak, érkezett pár igenlő válasz.
A kérdésem: Fiúk! Mit tennétek ha életetek szerelme, akire már régóta vágytok, szexre kerülne a sor és kilógna az egyik kisajka?!
(csak mert nem bírom elképzelni, hogy valaki ezalapján választ magának párt)--remélem megtalálja néhány olyan fiú ezt a kérdést, akik tegnap a visszataszító mellett voksoltak.
kort légyszi írjatok

Nyílván nem ez alapján választunk, vicces is lenne ha ezzel kezdenénk az ismerkedést, hogy megkérdezzük mekkora a kisajka. És ha szeretjük a másikat elfogadjuk őt olyannak amilyen. Amúgy nekem nem visszataszító csak jobban tetszik a kislányos punci :) De hangsúlyozom mégegyszer, hogy teljesen mindegy milyen a barátnőmnek, ha szeretem elfogadom.
21/F

Találkoztam ilyennel is, olyannal is, gyakorlatilag mind a kettő ugyanolyan jó volt, semmi kifogásom egyik ellen sem.
Kinézetre is mind a két fajta jó egyik ezért a másik azért...

nekem jobban tetszik, ha nem lóg ki, de olyannal még nem találkoztam, hogy beizgulva vkinek ne lógott volna ki. Egyébként meg, ha már oda kerül a sor, tökmindegy. :)
18/F

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!